DEPORTUJU ŽENU SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Evo gde se Isidora trenutno NALAZI, policija je odmah STRPALA u vozilo!


IZVOR: Republika/P. R. - 23.10.2024 | 11:20


Isidora Trifunović se trenutno nalazi u imigracionom centru!

Foto: TANJUG/Tanja Valić, Instagram/Printscreen
DEPORTUJU ŽENU SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Evo gde se Isidora trenutno NALAZI, policija je odmah STRPALA u vozilo!

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović, koji je nedavno izgovorio sudbonosno "da", prijavio je suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Incident se, kako su preneli domaći mediji, dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija sinoć intervenisala po prijavi Trifunovića, nešto posle 22 sata. Međutim, iako je tužilaštvo zaključilo da nema elemenata krivičnog dela, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora ilegalno boravi u Srbiji jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima, zbog čega će sada biti deportovana iz Srbije.

Naime, kako se saznaje, Trifunovićeva supruga se trenutno nalazi u imigracionom centru, odakle će, prema nezvaničnim informacijama, biti odvezena do hrvatske granice, gde će je neko dalje preuzeti, prenosi Kurir.

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen

Isidora se trenutno nalazi u Imigracionom centru

Podsećanja radi, prema izvorima bliskim slučaju, Trifunović je policiji ispričao da se posvađao sa suprugom, nakon čega je rekao da će napustiti stan. Isidora mu je, navodno, tada zapretila da će polomiti sve po kući. Policija je obavila razgovor s oboma, a tužilaštvo je zaključilo da nema elemenata krivičnog dela. Ipak, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora boravi u Srbiji ilegalno jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima.

Inače, kako je Republika uspela da usnimi neposredno pred prijavu za nasilje, Trifunović je primećen u jednom lokalu tokom promocije reperke Sajsi MC u društvu ljubimca psa Mileta. Glumac je stigao na promociju u svom kabrioletu, obučen ležerno u duks i farmerke.

Međutim, kako smo mogli da primetimo, Sergej je poprilično delovao unezvereno, hodao je izbezumljeno tamo-vamo, sve vreme pričajući na telefon. Kako je ubrzo nakon ovih scena usledio incident s izabranicom, postavlja se pitanje da li je par već uveliko bio u svađi.

BONUS VIDEO: