SERGEJ TRIFUNOVIĆ VAN SEBE NAKON PRESUDE: Suprugu čeka DEPORTACIJA, on hitno uradio OVO!


IZVOR: Republika/M. P. - 23.10.2024 | 11:30


Glumac se vratio u stan nakon što je Isidora osuđena!

Foto: ATAImages
SERGEJ TRIFUNOVIĆ VAN SEBE NAKON PRESUDE: Suprugu čeka DEPORTACIJA, on hitno uradio OVO!

Voditeljka Isidora Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića osuđena je po Zakonu o strancima na novčanu kaznu. Predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara. Ona je dala izjavu u policiji na Voždovcu nakon što je prijavljena za nasilje u porodici. Incident se dogodio sinoć oko 22 sata, kada su se Sergej i Isidora posvađali, a on je najavio da će je napustiti i otići iz stana na Voždovcu. Prema nezvaničnim informacijama, Isidora je nakon ovog sukoba izjavila da će sve polomiti po stanu, što je bio povod za poziv policije.

Foto: TANJUG/Tanja Valić, Instagram/Printscreen

Isidora će morati da plati kaznu

Međutim, iako je tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva izjavio da ne postoje dovoljni elemenati za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici, protiv Isidore je podneta prekršajna prijava, ali ne zbog nasilja u porodici, već zbog utvrđivanja da ilegalno boravi u Srbiji, jer je državljanka Hrvatske. 

Isidora se trenutno nalazi u Imigracionom centru za strance i trebalo bi da bude sprovedena do granice sa Hrvatskom. Sergej se vratio u stan i izašao na terasu, te razgovarao sa nekim glasno telefonom,  dok je njegov pas sve vreme uzmemireno lajao.

- Sine, to je takva demonijada. Ej, ona će meni… Imam realne probleme i pokušavam da ih otklonim - pričao je glumac, prenosi Kurir.

Foto: ST/Nebojša Mandić, Instagram/Printscreen

Sergej se vratio u stan

Inače, kako je rekao izvor blizak paru, haos je navodno nastao kad se on vratio sa promocije Sajsi MC a koja je održana na istom mestu gde ce on praviti koncert Bori Đorđeviću u čast, a pre toga joj nije rekao gde ide, niti joj se javljao na telefon. On joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos.

BONUS VIDEO: