SINOĆ JE BIO PAKAO, ONA JE VRIŠTALA, BACALA STVARI: Komšije Sergeja Trifunovića otkrile detalje SKANDALA sa Isidorom!


IZVOR: Republika/M. P. - 23.10.2024 | 11:55


Tvrde da godinama imaju probleme sa njim!

Foto: printskrin instagram
SINOĆ JE BIO PAKAO, ONA JE VRIŠTALA, BACALA STVARI: Komšije Sergeja Trifunovića otkrile detalje SKANDALA sa Isidorom!

Voditeljka Isidora Mijanović, supruga našeg glumca Sergeja Trifunovića, prijavljena je sinoć za nasilje od strane svog supruga. ncident se, kako su preneli domaći mediji, dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija sinoć intervenisala po prijavi Trifunovića, nešto posle 22 sata. Međutim, iako je tužilaštvo zaključilo da nema elemenata krivičnog dela, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora ilegalno boravi u Srbiji jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima, zbog čega će najverovatnije biti deportovana iz Srbije.

Foto: TANJUG/Tanja Valić, Instagram/Printscreen

Isidora bi trebalo da bude deportovana

Komšije sa Voždovca su razvezale jezik o Sergeju i njegovom odnosu sa Isidorom.

- Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovde bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga… Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uleteo u zgradu, a ona se ovde nije vraćala - rekla je komšinica.

- Sa Sergejem imamo probleme godinama, a od kad je ovu doveo u stan, postalo je nepodnošljivo. Najviše se plašimo njegovog psa, stalno laje i napada komšijske pse, žalili smo se. Niko lepu reč o njemu ovde nema - istakao je sagovornik Kurira na kraju.

Foto: Marija Mladjen/ATAImages, Instagram/Printscreen

Sergej se nakon presude vratio u stan

Podsetimo, supruga Sergeja Trifunovića, osuđena je po Zakonu o strancima na novčanu kaznu. Tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva rekao je da nema elemenata za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici. Nakon što presuda prekršajnog sudije postane pravosnažna moraće da plati novčanu kaznu. Inače, po članu zakona 27 o strancima, za ne prijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara.

BONUS VIDEO: