ŽENU PRIJAVIO POLICIJI POSLE NEDELJU DANA BRAKA, a ove LEPOTICE je pre Isidore voleo Sergej Trifunović! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 23.10.2024 | 13:05


Spajali su ga sa mnogim poznatim ličnostima!

Foto: ATA Images
ŽENU PRIJAVIO POLICIJI POSLE NEDELJU DANA BRAKA, a ove LEPOTICE je pre Isidore voleo Sergej Trifunović! (FOTO)

Isidora Mijanović i Sergej Trifunović venčali su se u maju ove godine u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru, a pre samo sedam dana sklopili su i građanski brak. Glumac je na "ludi kamen" stao u 52. godini, sa 23 godine mlađom izabranicom, a pre toga je važio za "večitog neženju". 

Foto: printskrin instagram

Isidora i Sergej su se venčali pre mesec dana

ISIDORA ĆE BITI DEPORTOVANA IZ SRBIJE

Voditeljka Isidora Mijanović, supruga našeg glumca Sergeja Trifunovića, prijavljena je sinoć za nasilje od strane svog supruga. ncident se, kako su preneli domaći mediji, dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija sinoć intervenisala po prijavi Trifunovića, nešto posle 22 sata. Međutim, iako je tužilaštvo zaključilo da nema elemenata krivičnog dela, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora ilegalno boravi u Srbiji jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima, zbog čega će najverovatnije biti deportovana iz Srbije.

- Nisam siguran u to potpisivanje papira. U zajednicu da, jer je neophodna. Čovek ne može da živi sam, ali mislim da taj papir nije neophodan za zajednicu. Znam mnogo ljudi koji su zajedno i bez tog papira - pričao je glumac svojevremeno.

Foto: Printscreen Youtube.com/Lifetime

Kristina Sajko

Trifunović je važio za velikog zavodnika i bio je sa mnogim poznatim ličnostima. Ozbiljnu vezu imao je sa hrvatskom manekenkom Kristinom Sajko, sa kojom se smuvao 2006. godine. Oni su raskinuli, a zatim obnovili romansu posle četiri godine, nakon čega je ponovo došlo do raskida.

Foto: Printskrin/instagram

Ana Vučelić

Kako se pisalo u medijima, Sergej je bio is sa Anom Vučelić, ćerkom Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića. Mnogi su mislili da će se venčati, ali su raskinuli nakon godinu dana.

- O svom trenutnom emotivnom životu stvarno ne bih želela da pričam. Sergej i ja nismo zajedno već neko vreme. Sergeju želim mnogo uspeha u daljoj karijeri jer je talentovan i uporan dečko - pričala je Vučelićeva svojevremeno.

Foto: printskrin instagram

Lućija i Sergej

Šuškalo se da je Sergej bio i vezi sa umetnicom Lućijom Travičić, sa kojom je došao na venčanje svog brata Baneta Trifunovića. 

Mediji su pisali i da je Sergej imao kratku romansu sa pevačicom Natašom Bekvalac, nakon njenog raskida sa Miodragom Kostićem Koletom.

Foto: Dragan Kadić

Nataša Bekvalac, pevačica

BONUS VIDEO: