OVO NEMA NI U HOLIVUDU: Sergej Trifunović za mesec dana UHAPŠEN, DEPORTOVAN, VENČAN, POSVAĐAN, A USKORO I RAZVEDEN?!


IZVOR: Republika/M. P. - 23.10.2024 | 15:40


Glumac ne prestaje da šokira svojim ponašanjem!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock, Instagram, ATAImages
OVO NEMA NI U HOLIVUDU: Sergej Trifunović za mesec dana UHAPŠEN, DEPORTOVAN, VENČAN, POSVAĐAN, A USKORO I RAZVEDEN?!

Glumac Sergej Trifunović za samo nešto više mesec dana uspeo je da doživi ono što mnogi likovi koje je tumačio ne bi uspeli u filmovima. Naime, on se oženio, bio je uhapšen, a zatim deportovan iz Hrvatske, a potom je prijavio suprugu za nasilje, koja sada ima 24 sata da napusti našu zemlju.

Foto: Republika, Instagram

Zgrada u kojoj su se posvađali Sergej i Isidora

22. i 23. oktobar 2024. - prijavio suprugu

Voditeljku Isidoru Mijanovićsinoć je za nasilje prijavio suprug naš glumac Sergej Trifunović. Incident se, kako su preneli domaći mediji, dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija sinoć intervenisala po prijavi Trifunovića nešto posle 22 sata. Međutim, iako je tužilaštvo zaključilo da nema elemenata krivičnog dela, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora ilegalno boravi u Srbiji jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima. Kako se navodi, Isidora ima 24 sata da napusti Srbiju i neće biti deportovana, već joj je naloženo kao strancu koji nezakonito boravi u našoj zemlji, Srbiju napusti. Takođe, Isidora će morati da plati i novčanu kaznu. Kako neki mediji pišu, Sergej je Isidori sinoć predložio da se razvedu.

Foto: TANJUG/Tanja Valić, Instagram/Printscreen

Isidora ima 24 sata da napusti našu zemlju

22. oktobar 2024. - svađa sa naslednicima Bore Čorbe

Sergej je uspeo i da se posvađa sa naslednicima pokojnog Bore Đorđevića, koji nisu dali saglasnost za njegov nastup zakazan za 2. novembar, na kom je planirao da skuplja novac za dizanje spomenika pokojnom rokeru. 

- Iako prepoznajemo lepotu ove namere, smatramo da način na koji se ovaj događaj realizuje nije u potpunosti u skladu s vrednostima i principima koje je Bora zastupao tokom života. Želimo da naglasimo da porodica Bore Đorđevića, kao i njegov bend, nisu uključeni u organizaciju ovog koncerta i nisu dali saglasnost za njegovo održavanje u ovakvom formatu. U cilju pronalaženja rešenja koje bi bilo u skladu s Borinim vrednostima i njegovim umetničkim nasleđem obratili smo se organizatorima s predlogom da se koncert održi bez prodaje karata i prikupljanja novca na ovaj način jer smatramo da to nije prikladno za veličinu i značaj ličnosti kakva je Bora Đorđević - izjavili su, između ostalog, naslednici Bore Čorbe.

Foto: ATA Images

Čorbini naslednici su juče odbrusili Sergeju

16. oktobar 2024. - građansko venčanje s Isidorom

Isidora Mijanović i Sergej Trifunović venčali su se u maju ove godine u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru, a pre samo sedam dana sklopili su i građanski brak. Glumac je na ludi kamen stao u 52. godini, sa 23 godine mlađom izabranicom, a pre toga je važio za "večitog neženju". 

Foto: printskrin instagram

Isidora i Sergej su se venčali 16. oktobra

22. septembar 2024. - deportovan iz Hrvatske

Trifunović je bio deportovan iz Hrvatske. Stigao je u Beograd 22. septembra, a tokom celog putovanja bio je u pratnji supruge Isidore.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Sergej je 22. septembra bio deportovan iz Hrvatske

17. i 18. septembar 2024. - priveden u Hrvatskoj

Trifunović je uhapšen 17. oktobra na hrvatskoj granici, nakon čega je saslušan u sudu u Splitu. Nakon 15 sati zadržavanja glumac je pušten na slobodu. On je 18. oktobra dobio  60 dana zavora, koji se neće izvršiti ako u toku jedne godine ne počini isto delo. Kako je uhapšen i proveden za Split, tako mu se računa 59 dana zatvora. U obavezi je da plati sudske troškove 150 evra i odrekao se prava na žalbu. Presuda je pravosnažna, a pasoš mu je vraćen.

Foto: ATA images, Shutterstock

Sergej je uhapšen 17. septembra na granici sa Hrvatskom

BONUS VIDEO: