BILI SU U KONTAKTU DO SUDNJEGA DANA! Snežana Savić O BIVŠEM MUŽU: "Njegovi blizanci su mlađi od naše unuke!"


IZVOR: Republika - 23.10.2024 | 23:30


Ovaj neobičan sklop porodičnih odnosa izaziva različite reakcije, ali je Snežana Savić istakla da je važno održavati normalne odnose i negovati porodičnu povezanost, bez obzira na sve prepreke.

Foto: printscreen/UNA TV
BILI SU U KONTAKTU DO SUDNJEGA DANA! Snežana Savić O BIVŠEM MUŽU: "Njegovi blizanci su mlađi od naše unuke!"

U 87. godini života preminuo je reditelj Dragoslav Lazić, ostavljajući iza sebe bogato nasleđe u svetu pozorišta i filma. Njegova karijera obuhvata raznovrsne projekte i doprinosi umetnosti koji će ostati upamćeni.

Foto: Youtube.com printscreen

Dragoslav

Porodični život

Lazić je bio u braku sa poznatom glumicom Snežanom Savić, sa kojom ima ćerku Anitu. Nakon razvoda, reditelj se oženio 32 godine mlađom koleginicom i sa njom dobio blizance u osmoj deceniji života. Ova neobična porodična dinamika izaziva pažnju javnosti, a Snežana Savić je istakla da održava veoma korektne odnose sa bivšim suprugom i njegovom novom porodicom.

Korektni odnosi i zajednička okupljanja

Snežana Savić je javno iznela da održava normalne odnose sa bivšim suprugom i njegovom novom porodicom. Ona ističe da se redovno viđa sa blizancima na rođendanima svoje ćerke i unuke, te da u tim prilikama provode vreme zajedno. Ova otvorenost i tolerancija unose posebnu dinamiku u njihove odnose, što izaziva interesovanje javnosti.

Foto: ATA Images

Snežana Savić

 - Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom. Viđam njegove blizance na rođendanima naše zajedničke unuke, i naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke - izjavila je glumica za "Blic".

Uprkos neobičnoj porodičnoj dinamici, ova priča ističe važnost tolerancije, poštovanja i zajedništva, čime se otvara prostor za širu društvenu raspravu o različitim oblicima porodičnih odnosa i njihovom uticaju na pojedince i društvo u celini.

BONUS VIDEO: