DUGO ČUVANA TAJNA IZ BRAKA SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Ovi detalji će vas NAJEŽITI, glumac nije želeo da sve dođe do Isidore!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.10.2024 | 10:00


Sergej Trifunović je ovako govorio o svom braku s Isidorom.

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ, Instagram/ isismo
DUGO ČUVANA TAJNA IZ BRAKA SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Ovi detalji će vas NAJEŽITI, glumac nije želeo da sve dođe do Isidore!

Sergej Trifunović, poznati glumac, nedavno je izjavio da vidi sebe kao dedu okruženog s mnogo dece i unucima, s voljenom bakom pored sebe. Istakao je da je oduvek želeo porodicu i da je smatrao da je to vrhunac ostvarenosti čoveka. Takođe, naglasio je da nikada nije bio spreman da pravi kompromise da bi ostvario tu želju, te da je zahvalan što se pojavila osoba s kojom je to moguće ostvariti.

Trifunović je prijavio policiji svoju 23 godine mlađu suprugu Isidoru za navodno nasilje u porodici. Isidora Mijanović je osuđena na novčanu kaznu i biće deportovana u rodnu Hrvatsku, a ovaj incident je šokirao kompletnu javnost, s obzirom da je glumac redovno izjavljivao ljubav svojoj supruzi i govorio o zajedničkoj budućnosti, pa niko nije mogao ni da pretpostavi šta će se dogoditi:

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović

 

- Verujem da da, iz milion razloga. Vrlo je čudno, ja sam želeo porodicu i smatrao da je to vrhunac ostvarenosti čoveka i nikada nisam bio spreman da tu porodicu pravim kompromisno bilo s kim da bih uopšte imao porodicu, tako da samo mogu da kažem hvala Svevišnjem i što se pojavila osoba s kojom je to apsolutno moguće.

- Komentarisana je razlika u godinama, je l' to ima neke veze sa ljubavlju - osvrnuo se voditelj na razliku od 23 godine između Sergeja i Isidore i brojne komentare, odnosno kritike na račun njihovog braka.

- Njihovi komentari nemaju nikakve veze sa ljubavlju, s ljubavlju ima veze isključivo ono što se desilo između moje venčane žene i mene. To je to - rekao je glumac, pa prokomentarisao navode ljudi da se promenio:

Foto: printskrin instagram

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović

 

- Sasvim sigurno da ima istine u tome da sam se promenio jer smatram da je jako glupo da se čovek ne menja. Mi menjamo DNK svaki dan, a ne sebe i svoje navike ukoliko smo, naravno, pametni. Verovatno jesam i verovatno je to bio onaj momenat: "Kada središ kuću, onda se pojavi i gost." Zaista sam počeo da sređujem kuću skoro godinu dana nego što se gost pojavio, verujem da je ovo isključivo rezultat toga. Da ja nisam nisam zavrnuo rukave da pospremim kući, da li bi se gost uopšte pojavio? Ali učinio sam taj napor i bogu hvala to je tako - rekao je glumac tada za domaće medije.

BONUS VIDEO: