SERGEJ DIVLJA PO STANU i URLA NA SAV GLAS! Glumac besan kao ris nakon SKANDALA sa suprugom, ne sme na ulicu da izađe!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.10.2024 | 11:35


Glumac potpuno podivljao, nakon što je njegova supruga napustila stan u kom su živeli.

Foto: Dragan Kadić/printskrin instagram
SERGEJ DIVLJA PO STANU i URLA NA SAV GLAS! Glumac besan kao ris nakon SKANDALA sa suprugom, ne sme na ulicu da izađe!

Nakon što je juče prijavio policiji suprugu Isidoru Mijanović za nasilje, glumac Sergej Trifunović odlučno je izjavio da ne planira da napusti stan. Iako se Isidora uskoro suočava sa obavezom napuštanja zemlje zbog nelegalnog boravka u Srbiji, Sergej je odlučio da zadrži svoje mesto prebivališta.

Svađa između Sergeja i Isidore navodno se dogodila oko 22 sata u njihovom stanu na Voždovcu. Mediji su se našli ispred zgrade u kojoj se drama odigrala, ali izveštaji ukazuju na to da je kraj bio miran i da nije bilo naznaka dramatičnog događaja koji je navodno imao mesto unutar njihovog doma.

- Neću izaći iz stana, džaba čekate - vikao je Sergej iz sveg glasa sa prozora, kako prenosi Alo!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sergej Trifunović


S obzirom na nelegalan boravak u Srbiji, Isidora Mijanović će morati da napusti zemlju, a ova situacija dodatno komplikuje već postojeće okolnosti. Očekuje se da će ova vest izazvati dodatne spekulacije u javnosti.

- Nije izlazio, plaši se medija. Nekoliko puta je virnuo na brzinu sa terase da vidi da li ste ispred, ali se brzo vraćao u stan. Mislim da zbog svega oka nije sklopio. Celu noć mu je bilo upaljeno svetlo, pričao je sa nekim telefonom, čulo se jer mu je bio otvoren prozor. I ja sam loše spavao, pa sam baš bacio pogled da vidim šta se dešava. Rano jutros neki lik mu je prošetao kera - rekao je Trifunovićev komšija za Kurir.

Situacija oko Sergeja Trifunovića i njegove supruge Isidore Mijanović izazvala je veliku pažnju javnosti, a očekuje se da će dalji razvoj događaja biti praćen sa velikim interesovanjem.

BONUS VIDEO: