NAJVEĆA GLUMAČKA IMENA I DIRLJIVA PRIČA! Nova domaća serija „Ljubav u tišini“ od 18. novembra na Pinku!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.10.2024 | 12:40


Prva romsko-srpska serija u regionu donosi uzbudljivu i duboku priču o rađanju ljubavi u trenutku kada se susreću dva različita sveta.

Foto: Vladimir Mitrović
NAJVEĆA GLUMAČKA IMENA I DIRLJIVA PRIČA! Nova domaća serija „Ljubav u tišini“ od 18. novembra na Pinku!

Otkako je u septembru proslavljen početak snimanja serije „Ljubav u tišini“, gledaoci su se pitali kada će ovo novo ostvarenje početi sa emitovanjem – a sada je taj datum poznat. Nova domaća serija „Ljubav u tišini“, prva romsko-srpska serija na ovim prostorima, počeće sa prikazivanjem 18. novembra na televiziji Pink.

Scenario serije „Ljubav u tišini” potpisuju Jelena Miljuš, koja je i autorka serije, i Božidar Knežević, a za režiju je zadužen Sreten Jovanović. Nela Mihailović, Milica Mihajlović, Ljiljana Stjepanović, Milan Caci Mihajlović, Suzana Petričević, Miljan Prljeta, Alis Dunica, Bane Tomašević, Aljoša Vučković, Milenko Pavlov, Nada Blam, Srđan Karanović, Saša Joksimović, Jelica Kovačević, Rade Marjanović, Diana Pavlović, Ksenija Repić, Neđo Osman, Sonja Knežević – samo su deo glumačke ekipe serije „Ljubav u tišini“, koja će, sasvim sigurno, osvojiti srca publike u regionu.

Foto: Vladimir Mitrović

 

 

 „Ljubav u tišini“ istražuje kompleksne izazove s kojima se suočavaju Romi u Srbiji i širom sveta, fokusirajući se na ljubav koja se razvija između članova romske i većinske zajednice. Radnja serije smeštena je u savremeni svet i prati priču o dvoje mladih, čija se ljubav rađa u trenutku kada se susreću dva različita sveta. Njihova ljubav stavlja na test granice koje društvo postavlja, jer se moraju nositi s protivljenjem svojih porodica i zajednica, koje teško prihvataju njihov odnos. Serija istražuje kako se ove prepreke mogu prevazići i na koje sve načine ljubav može prevazići kulturne i socijalne barijere.

Foto: Vladimir Mitrović

 

 

Ovo je društveno odgovorni projekat, to je romsko-srpska priča. U jednom delu serije imaćemo i znakovni jezik, moram da kažem da je projekat podržan i od naših glumaca iz Italije. Imamo i glumice romskog porekla koje su iz Ministarstva za ljudska i manjinska prava - rekla je Jelena Miljuš, autorka i scenaristkinja serije „Ljubav u tišini“.

Kroz seriju, gledaoci će biti svedoci emocionalnih borbi i ličnih transformacija, kako dvoje mladih pokušavaju da pronađu svoje mesto u svetu koji je često neprijateljski nastrojen prema onome što ne razume. Serija ne samo da istražuje mogućnost ljubavi između različitih kultura, već i pruža refeksiju o tome koliko smo spremni da prevaziđemo sami sebe i prihvatitmo drugačije.

Fantastična glumačka podela, dirljiva priča, fenomenalna muzika, kao i važna poruka koju nosi – samo su neki od aduta serije „Ljubav u tišini“, koju će publika širom regiona gledati od 18. novembra na televiziji Pink.