PRETUČEN SIN NEBOJŠE GLOGOVCA U BEOGRADU! Policija hitno intervenisala, procurili JEZIVI detalji incidenta!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.10.2024 | 14:45


Napad na Gavrila Glogovca u Beogradu šokirao javnost!

Foto: ATA Images
PRETUČEN SIN NEBOJŠE GLOGOVCA U BEOGRADU! Policija hitno intervenisala, procurili JEZIVI detalji incidenta!

Sin jednog od najpoznatijih glumaca Nebojše Glogovca Gavrilo Glogovac (26) napadnut je u Beogradu, kako prenosi Telegraf. Napad se dogodio na Novom Beogradu u ponedeljak ujutru, kada je napadač prišao mladiću i pesnicama ga udario u glavu na autobuskom stajalištu.

Napad na Gavrila Glogovca brzo je privukao pažnju javnosti, ali i policije, koja je odmah reagovala i identifikovala napadače. Nakon incidenta, policija je obavila razgovor sa mladićem i sve informacije prosledila tužilaštvu, čime je započet proces istrage ovog nemilog događaja.

Napad na sina poznatog glumca izazvao je brojne reakcije javnosti, a mnogi su izrazili šok i zabrinutost zbog ovog događaja. Prijatelji i kolege Nebojše Glogovca pružili su podršku porodici i izrazili nadu da će počinioci biti privedeni pravdi.

 

 

Ovaj incident dodatno je naglasio izazove s kojima se suočava porodica Glogovac, koja već nosi teret nedavnog gubitka Nebojše Glogovca, jednog od najcenjenijih glumaca na domaćoj sceni. Napad na Gavrila Glogovca dodatno je potresao porodicu i prijatelje, ističući potrebu za većom pažnjom nad sigurnošću javnih ličnosti i njihovih porodica.

Gavrilo je ovog leta stao na ludi kamen, a bivša supruga preminulog glumca Mina Glogovac objavila je srećne vesti na društvenim mrežama. Naslednik legendarnog umetnika izgovorio je sudbonosno "da" dugogodišnjoj izabranici, a venčanje je obavljeno u Zagrebu. Da je sve urađeno u tajnosti, govori i podatak da ni kumovi Nebojše Glogovca glumci Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović nisu bili obavešteni, te je i za njih ovo bilo iznenađenje.

Lepe vesti na društvenim mrežama podelila je Mina Glogovac, prva supruga slavnog glumca. Ona nije krila koliko je srećna što je njen mezimac pronašao onu pravu. Ona je objavila fotografiju mladenaca na svom Instagram profilu. Bez raskoši, venčanice i elegantnog odela mlada i mladoženja zavetovali su se na večnu ljubav. Nebojša Glogovac je u braku sa slikarkom Minom dobio dvojicu sinova - Gavrila i Miloša. Obojica glumčevih naslednika pojavili su se u drugom delu filma "Munje" i to je prvi i jedini put kad smo imali prilike da ih vidimo na filmskom platnu.

BONUS VIDEO: