POZNATO STANJE SINA NEBOJŠE GLOGOVCA! Obavljen hitan lekarski pregled nakon tuče!


IZVOR: Republika/M. P. - 24.10.2024 | 15:40


Evo da li je Gavrilo zadobio teške povrede!

Foto: TANJUG / ZORAN ZESTIC, Facebook
POZNATO STANJE SINA NEBOJŠE GLOGOVCA! Obavljen hitan lekarski pregled nakon tuče!

Gavrilo Glogovac, sin pokojnog Nebojše Glogovca, prijavio je da ga je oko 1.30 kod Fontane na Novom Beogradu, dok je čekao noćni autobus, nepoznati mladić izašao iz automobila i pesnicom ga udario u usta. Kako Republika saznaje, do napada je došlo iz čista mira, a mladić je bio pijan. Gavrilo nije teže povređen, zadobio je frakturu gornjeg zuba.

Podsećanja radi, utvrđeno je da su u automobilu bili I. M. (23) i L. S. (25), a da je vlasnik automobila majka mladića O. M. O. M, je priznao da je 21. oktobra oko 1.30 sati u Ulici pariske komune izašao iz automobila koji je vozio njegov drug, a potom zatvorenom šakom u predelu glave udario Glogovčevog sina.

- To sam uradio pred dejstvom alkohola, kajem se i ne poznajem ga od ranije, a nismo bili ni u sukobu - rekao je, preneo je Telegraf.

Treće osnovno javno tužilaštvo preuzelo je nadležnost na slučajem i naložilo razgovor sa svim učesnicima dokađaja, zatražilo dostavljanje medicinske dokumentacije i naložilo policiji da dostavi sve dokaze.

Foto: ATA Images

Sin Nebojše Glogovca je napadnut sinoć

Podsetimo, Gavrilo je ovog leta stao na ludi kamen, a bivša supruga preminulog glumca Mina Glogovac objavila je srećne vesti na društvenim mrežama. Naslednik legendarnog umetnika izgovorio je sudbonosno "da" dugogodišnjoj izabranici, a venčanje je obavljeno u Zagrebu. Da je sve urađeno u tajnosti, govori i podatak da ni kumovi Nebojše Glogovca glumci Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović nisu bili obavešteni, te je i za njih ovo bilo iznenađenje.

Lepe vesti na društvenim mrežama podelila je Mina Glogovac, prva supruga slavnog glumca. Ona nije krila koliko je srećna što je njen mezimac pronašao onu pravu. Ona je objavila fotografiju mladenaca na svom Instagram profilu. Bez raskoši, venčanice i elegantnog odela mlada i mladoženja zavetovali su se na večnu ljubav. Nebojša Glogovac je u braku sa slikarkom Minom dobio dvojicu sinova - Gavrila i Miloša. Obojica glumčevih naslednika pojavili su se u drugom delu filma "Munje" i to je prvi i jedini put kad smo imali prilike da ih vidimo na filmskom platnu.

BONUS VIDEO: