NAPADAČ NA SINA NEBOJŠE GLOGOVCA PRIZNAO DELO! Tužilaštvo preuzelo slučaj napada - EVO KAKO SE SVE DOGODILO!


IZVOR: Republika - 24.10.2024 | 17:28


Sin jednog od najpoznatijih glumaca Nebojše Glogovca Gavrilo Glogovac (26) napadnut je u Beogradu, kako prenosi Telegraf. Napad se dogodio na Novom Beogradu u ponedeljak ujutru, kada je napadač prišao mladiću i pesnicama ga udario u glavu na autobuskom stajalištu.

Foto: ATA Images
NAPADAČ NA SINA NEBOJŠE GLOGOVCA PRIZNAO DELO! Tužilaštvo preuzelo slučaj napada - EVO KAKO SE SVE DOGODILO!

U nedavnom incidentu na Novom Beogradu, sin pokojnog glumca Nebojše Glogovca, Gavrilo Glogovac (26), napadnut je dok je čekao autobus.

Napadač, identifikovan kao O. M. (23), izjavio je da je navodno napad izvršio pod uticajem alkohola, te da nema prethodnog poznanstva sa Glogovcem. Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti i izazvao brojna pitanja o bezbednosti građana na javnim mestima.

Foto: ATA Images

Nebojša Glogovac

Identifikacija učesnika incidenta

Nakon incidenta, utvrđeno je da su u automobilu bili I. M. (23) i L. S. (25), dok je vlasnica automobila majka mladića O. M. Dalje istrage treba da otkriju detalje o njihovoj ulozi u ovom događaju. Nadležno tužilaštvo preuzelo je slučaj i naložilo razgovor sa svim učesnicima događaja, kao i dostavljanje medicinske dokumentacije i svih relevantnih dokaza, prenose domaći mediji.

- To sam uradio pred dejstvom alkohola, kajem se i ne poznajem ga od ranije, a nismo bili ni u sukobu - rekao je, saznaje Telegraf.

Kako prenose pomenuti mediji, Treće osnovno javno tužilaštvo preuzelo je nadležnost na slučajem i naložilo razgovor sa svim učesnicima događaja, zatražilo dostavljanje medicinske dokumentacije i naložilo policiji da dostavi sve dokaze.

Reakcija javnosti

Napad na Gavrila Glogovca izazvao je oštru reakciju javnosti, posebno zbog činjenice da se radi o sinu poznatog glumca. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog bezbednosti na javnim mestima i tražili adekvatne mere zaštite građana, posebno noću. Ovaj incident pokrenuo je raspravu o potrebi veće prisutnosti policije na ulicama i efikasnijem rešavanju sličnih incidenata.

Incident na Novom Beogradu izazvao je veliku pažnju javnosti i postavio pitanje o bezbednosti građana na javnim mestima. Nadležne institucije preuzele su istragu i građani sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj događaja. Ovaj slučaj podsetio nas je na važnost očuvanja bezbednosti i mira u zajednici, te potrebu za efikasnim merama zaštite građana.

BONUS VIDEO: