EVO U KAKVOM JE STANJU SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Glumac RAŠČUPAN, krije izbezumljeno LICE nakon što je prijavio suprugu Isidoru za NASILJE! (FOTO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 24.10.2024 | 17:45


U vidno nervoznom stanju, Sergej se s psom u kabrioletu vratio u svoj stan!

Foto: Republika.rs
EVO U KAKVOM JE STANJU SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Glumac RAŠČUPAN, krije izbezumljeno LICE nakon što je prijavio suprugu Isidoru za NASILJE! (FOTO)

Glumac Sergej Trifunović preksinoć je prijavio suprugu Isidoru Mijanović policiji zbog nasilja u porodici. Međutim, iako je tužilaštvo zaključilo da nema elemenata krivičnog dela, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora ilegalno boravi u Srbiji jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima i ona danas mora da napusti našu zemlju i plati kaznu od 50.000 dinara.

Ekipa portala Republika nalazi se trenutno na Voždovcu, gde je par donedavno živeo u Trifunovićevom stanu, gde smo danas zatekli glumca kako sa svojim psom, vučjakom Miletom, odlazi svojim kabrioletom u nepoznatom pravcu. Glumac se sada, nešto kasnije, vratio u svoju ulicu, a zatim parkirao automobil u garažu, gde smo uspeli da ga uslikamo. POGLEDAJ GALERIJU

Kako smo mogli da vidimo, glumac i dalje deluje poprilično unezvereno, raščupane je kose i neuredne brade, a lice je sakrio iza naoačara za sunca, iako sunca nigde nije bilo.

Foto: Republika.rs

Sergej Trifunović nakon što je prijavio suprugu za nasilje

Podsećanja radi, Sergej Trifunović prijavio je sinoć suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Incident se, kako su preneli domaći mediji, dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija sinoć intervenisala po prijavi Trifunovića nešto posle 22 sata.

Iako tužilaštvo nije našlo elemente krivičnog dela u njenom slučaju, Isidora, koja je inače državljanka Hrvatske, suočila se sa problemom ilegalnog boravka u Srbiji. Tokom intervencije je utvrđeno da Isidora nema pravno regulisan boravak, zbog čega je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima. Nakon što je privedena i smeštena u imigracioni centar, Isidori je dat rok od 24 sata da napusti Srbiju, ali će kao deo kazne, morati i da plati novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka.

Foto: ATA Images, Republika

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović živeli su zajedno na Voždovcu

Nakon što je Sergej danas napustio zgradu, Isidora je iskoristila tu priliku i vratila se u zajednički stan kako bi uzela svoje stvari. Inače, par se venčao u maju ove godine, a par je nedavno sklopio i građanski brak.

BONUS VIDEO: