PRVO OGLAŠAVANJE TRIFUNOVIĆA nakon porodičnog skandala - ovako ga je Isidora "ŠAMARALA"?!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 24.10.2024 | 20:15


Fotografija koja kruži društvenim mrežama izazvala lavinu komentara!

Foto: E stockn/printskrin instagram
PRVO OGLAŠAVANJE TRIFUNOVIĆA nakon porodičnog skandala - ovako ga je Isidora "ŠAMARALA"?!

Glumac Sergej Trifunović ponovo je postao glavna tema medijskih naslova nakon što je prijavio suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Ovaj put, glumac se oglasio na društvenim mrežama, koristeći svoj prepoznatljivi stil. Naime, Trifunović je podelio fotomontažu na kojoj se vidi Isidorin lik kako mu lupa šamar, što je izazvalo različite reakcije među njegovim pratiocima.

 

 


Glumac napustio stan nakon prijave policiji

Nakon što je podneo prijavu policiji, Sergej Trifunović napustio je porodični dom. Ekipa našeg portala uspela je da ga snimi dok je projurio automobilom, a nešto kasnije se vratio u dom. Ova situacija izazvala je dodatnu pažnju javnosti i postavila pitanje o daljem razvoju događaja.

Reakcije komšija

Nakon ovog skandala, komšije glumca su se oglasile za medije. Jedna od komšinica izjavila je da su Isidora i Sergej delovali kao skladan par, uvek viđeni zajedno, šetajući njegovog psa. Takođe, drugi komšija je otkrio da je video glumca na terasi u pola noći, te da mu nije svejedno zbog situacije u kojoj se našao. Ove reakcije samo su dodatno uznemirile javnost i izazvale spekulacije o tome šta se zaista dešava iza zatvorenih vrata njihovog doma.

 

  POGLEDAJ GALERIJU


Sergej Trifunović i dalje ostaje u centru pažnje javnosti, a njegova reakcija na društvenim mrežama dodatno je podgrejala interesovanje za ovaj slučaj. Čeka se dalji razvoj događaja i očekuje se da će javnost uskoro saznati više informacija o ovoj turbulentnoj situaciji.

BONUS VIDEO: