SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA PRAVILA HAOS DŽEHVINOM BIVŠEM DEČKU: Nino pobegao glavom bez obzira od Isidore, glumca tek čeka PAKAO!


IZVOR: Republika/Š. P. - 25.10.2024 | 09:33


Isidora je bila u vezi s Ninom Čelebićem, koji je prethodno raskinuo s Teodorom Džehverović.

Foto: Ata Images/Tanjug Filip Krainčanić/Printskrin
SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA PRAVILA HAOS DŽEHVINOM BIVŠEM DEČKU: Nino pobegao glavom bez obzira od Isidore, glumca tek čeka PAKAO!

Situacija Isidore Mijanović postala je predmet medijske pažnje, nakon što ju je suprug Sergej Trifunović prijavio za nasilje u porodici. Kako su mediji saznali, ona je tokom boravka u MUP Voždovac izrazila nameru da se vrati u Hrvatsku, otkrivajući da planira razvod od Sergeja. Ovaj incidenta šokirao je javnost s obzirom na to da su svakodnevno potencirali vezu i ljubav na društvenim mrežama i niko nije mogao ni da pretpostavi šta se dešava u njihovom odnosu.

Prema rečima komšija, par se veoma često svađao.   

- Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovde bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga… Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uleteo u zgradu, a ona se ovde nije vraćala - potvrdila je jedna komšinica za Kurir.

Foto: Dragan Kadić/printskrin instagram

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović

Inače, ono što je manje poznato javnosti jeste da je Isidora pre Sergeja bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem, bivšim dečkom Teodore Džehverović. Nino i Isidora su u vezu ušli odmah nakon njegovog raskida s pevačicom, ali košarkaš se nije zadržao u ovom odnosu. Kako su zaključili korisnici društvenih mreža, njihova veza je dosta ličila na njen brak s glumcem - delovali su zaljubljeno, objavljivali zajedničke fotografije, ali Nino nije bio spreman da toleriše njeno ponašanje, koje je bilo poprilično posesivno.

Foto: Instagram.com

Nino Čelebić i Isidora Mijanović

BONUS VIDEO: