SERGEJ NIJE MOGAO DA SE SKRASI, PROCURILA LISTA POZNATIH DAMA SA KOJIMA JE PETLJAO! Isidori će se slošiti zbog ovih IMENA!


IZVOR: Republika/Š. P. - 26.10.2024 | 11:00


Otkrivena lista poznatih dama koje su bile u vezi sa Sergejem Trifunovićem!

Foto: Dragan Kadić/printskrin instagram
SERGEJ NIJE MOGAO DA SE SKRASI, PROCURILA LISTA POZNATIH DAMA SA KOJIMA JE PETLJAO! Isidori će se slošiti zbog ovih IMENA!

Sergej Trifunović je nedavno stupio u brak sa Isidorom Mijanović, što je iznenadilo mnoge, budući da je dugo važio za "večitog neženju". Međutim, malo ko zna da je Sergej bio pravi srcolomac i da su ga mediji često povezivali sa najpoznatijim damama iz šou biznisa. 

Iako mnoge Sergejeve veze nisu potvrđene, mediji su pisali o njegovim navodnim romansama sa poznatim damama kao što su Marija Karan, Maja Mandužuka, Katarina Žutić, Nataša Bekvalac, Kristina Kovač, Ana Vučelić i hrvatska umetnica Lućija Travičić. Mnogi su verovali da su ove veze bile dobro skrivane, budući da su u pitanju bile javne ličnosti, ali nijedna od njih nikada nije potvrdila ove navode.

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Sergej Trifunović

 

Pre braka sa Isidorom Mijanović, Sergej je bio u ozbiljnim vezama sa hrvatskom manekenkom Kristinom Sajko, Anom Vučelić, ćerkom Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, kao i sa hrvatskom umetnicom Lućijom Travičić. Iako su ove veze bile praćene medijima, Sergej je uspevao da sačuva svoju privatnost i retko je govorio o svojim emotivnim vezama.

Podsetimo, glumac Sergej Trifunović i njegova supruga Isidora postali su predmet medijske pažnje, nakon što ju je on prijavio za nasilje u porodici.

Kako su mediji saznali, Trifunovićeva žena je tokom boravka u MUP Voždovac izrazila nameru da se vrati u Hrvatsku, otkrivajući da planira razvod od Sergeja.

Foto: Aleksandar Nalbjantan/printskrin instagram

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović

 

Ovaj incident šokirao je javnost s obzirom na to da su svakodnevno potencirali vezu i ljubav na društvenim mrežama i niko nije mogao ni da pretpostavi šta se dešava u njihovom odnosu.

Prema rečima komšija, par se veoma često svađao.   

- Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovde bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga… Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uleteo u zgradu, a ona se ovde nije vraćala - potvrdila je jedna komšinica za Kurir.

BONUS VIDEO: