OSTALA BEZ KOMADA JETRE I ŽIVI U KUĆI OD 400 GODINA! Zavirite u INTIMNI KUTAK Vedrane Rudan u Hrvatskoj! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 27.10.2024 | 13:00


Književnica koju ili mrze ili obožavaju otvorila vrata svoje kuće!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić
OSTALA BEZ KOMADA JETRE I ŽIVI U KUĆI OD 400 GODINA! Zavirite u INTIMNI KUTAK Vedrane Rudan u Hrvatskoj! (GALERIJA)

Hrvatska književnica Vedrana Rudan nedavno je otkrila da se bori sa karcinomom i da se suočava sa nedostatkom podrške svoje porodice, posebno sina koji je nije posetio četiri meseca.

Iako umetnica ne voli da deli svoju privatnost, jednom prilikom je otvorila vrata svoga doma u živopisnoj Hrvatskoj.

 

Vedrana Rudan živi u Rijeci, a ugostila je jednom prilikom ekipu RTS-a, te otkrila mnoštvo privatnih detalja. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Suprug je pronašao ovu malu, staru kuću. Mislim da ovo zdanje ima 400 godina, to je spomenik nulte kategorije - istakla je Vedrana.

- Kad sam ja videla tu ruševinu, ja sam se zgrozila.Svidelo mi se, ali sam rekla suprugu, nemoj da kad zapneš sa majstorima da me pitaš nešto. I dan danas je tako ostalo, stalno po kući nešto radimo - kazala je ona u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

- Jednom prilikom me je izvređao majstor kada sam došla po svog supruga u kafić: "Ostavi ga na miru, ovo je najgora žena na svetu". Ja mu odbrusim: "Kako vas nije sramota tako da pričate, prvi put se vidimo u životu, a vi lupetate!". Tek on meni poručuje: "Ja sam vam ženo kuću izgradio". Nakon toga sam mu rekla da je kvalifikovan za to što priča, ali sam mu se svakako krvi napila - navela je Vedrana Rudan, koju domaća publika inače najviše voli zbog njenih promišljenih stavova koji su vrlo često u suprotnosti sa onim što druge javne ličnosti prezentuju.