GLUMICA IZGUBILA SINA! Šok-vesti je zaledile, evo kako je tada reagovala! Danas se zbog svega posvetila radu sa decom (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 27.10.2024 | 20:00


Glumica je istakla da je publika često povezuje sa svojom ulogom Bube, te da je gledaoci doživljavaju kao stvarnu osobu.

Foto: Printscreen/Youtube/ RTVTK
GLUMICA IZGUBILA SINA! Šok-vesti je zaledile, evo kako je tada reagovala! Danas se zbog svega posvetila radu sa decom (FOTO)

Glumica Belma Lizdre-Kurt, poznata po ulozi Bube u seriji "Lud, zbunjen, normalan", doživela je strašnu tragediju kada je izgubila svog desetogodišnjeg sina Jana Isaka. On je bio u poseti rođacima u Kanadi kada se dogodila nesreća tokom vožnje kajakom. Iako su pretrage bile intenzivne, tela žene i njenog rođaka pronađena su pored podvodnog grebena, a dečak je nažalost preminuo od promrzlina.

Život glumice van scene

Belma Lizdre-Kurt je poznata po svojoj ulozi u popularnoj seriji, ali malo se zna o njenom privatnom životu. Ona je godinama u braku sa poznatim rediteljem Alešom Kurtom, s kojim ima dvoje dece - sina i ćerku. Nakon gubitka sina, Belma se posvetila radu sa decom i posvećena je podizanju svoje ćerke.

Foto: Printscreen/Youtube/ Oslobođenje

Belma Lizdre-Kurt

 

Glumica je istakla da je publika često povezuje sa svojom ulogom Bube, te da je gledaoci doživljavaju kao stvarnu osobu. Ona je otkrila da je ljudi često zbunjuju sa likom kojeg igra, pitajući je za njenu porodicu i izražavajući želje za sve najbolje.

Foto: Printscreen/Youtube/ Festival Mess

Belma Lizdre-Kurt

 

Gledaoci zaista veruju da Buba postoji - kada me vide, Belma, kako samo radim svoj posao, prepoznaju Bubu - često ne mogu da se sete odakle me poznaju, ali me vide kao nekog bliskog i dragog. Pitaju me kako sam, kako je moja porodica, žele mi sve najbolje - ispričala je svojevremeno Lizde-Kurt.

Ova tužna priča o gubitku sina i borbi sa tugom pokazuje koliko je Belma jaka i posvećena svojoj porodici. Iako je javnost malo znala o njenom privatnom životu, ova tragedija je osvetlila svu snagu i hrabrost ove poznate glumice.

BONUS VIDEO: