"ONA GURA NOS I GDE JOJ NIJE MESTO": Glumica progovorila o snimanju serije "Krunska 11" i saradnji s kolegama!


IZVOR: Republika/M.B. - 28.10.2024 | 12:35


Danica Radulović igra Milinu za koju kaže da nije zlonamerna, ali da je vrlo radoznala.

Foto: ATA/Antonio Anhel
"ONA GURA NOS I GDE JOJ NIJE MESTO": Glumica progovorila o snimanju serije "Krunska 11" i saradnji s kolegama!

Serija "Krunska 11" vratila je gledaoce u period koronavirusa, izolacije i policijskog časa, a glumica Danica Radulović progovorila o svojoj ulozi i otkrila u kakvim su uslovima glumci snimali ovu komediju.

Ona igra Milinu, predsednicu kućnog saveta u ulazu Krunska 11, ženu iz Jagodine koja je se udala u Beograd za starijeg gospodina koji je preminuo.

- Ona je temperamentna žena koja je rešila da u ulazu bude red i mir. Našla je tu svoje mesto i vrlo je značajno što ima funkciju i ne daje je ni za šta na svetu. Voli sve da vidi, nije zlonamerna, ali voli da gurne nos možda i gde joj nije mesto - dodala je glumica.

Foto: Telekom Srbija/Zillion film/Promo

 

Radulovićeva je rekla da joj se dopao milicioner Dmitar, koga sluša i slepo ga prati, a konačno se desila ljubav i venčanje.

- Prva sezona je bila posvećena koroni, probali smo na duhovit način da prikažemo ono što smo sve preživeli. Druga sezona je posvećena Trećem svetskom ratu. Počeo je rat u Ukrajini i Milina i Dmitar imaju problem sa strancima koji konstantno dolaze - kaže Danica.

Prema njenim rečima, treća sezona je posvećena izgradnji nove zgrade. Glumica je priznala da joj je lik Miline bliska, strašno simpatična i divno je što kod nje zaista postoji paleta emocija - "ona plače, nervira se i plaši se". Izazov je, kaže, da se ne pretera, pošto je "Krunska 11" po žanru komedija "u kojoj mora da se veruje".

- Malo preteraš i to već ne liči ni na šta. Strašno smo trudili da ne prekoračimo liniju, da ne šmiramo. Svi smo se baš trudili da bude realno, ali smo energijski podizali da bi bilo smešno i uverljivo - objasnila je glumica.

 

 

Radulovićeva je istakla da je zadovoljna postignutim i dodala da je imala veliku podušku glumaca, reditelja i cele ekipe, a posebno svog partnera Jovana Jelisavčića s kojim se se "tako dobro složila".

- Naše energije su se sklopile, bili smo kreativni i uživali smo dok radimo - naglasila je Radulović i dodala da je ekipa imala odlične uslove rada zahvaljujući producentima iz Zilion filma i studijima u Pančevu koji su novi, topli i čisti.

- Nekada se koncentracija gubila, ali onda ti je kolega tu da ti malo kaže: 'Ajde još jednom, probaj. Evo ti kafa'. Nekako da se dignemo. Nekad se meni to desi, nekad nekom drugom, ali vrlo brzo uđeš u štos - navela je glumica za Tanjug reflektor.

Foto: Telekom Srbija/Zillion film/Promo

 

Radulovićeva je ocenila da su se gledaoci "povezali sa raznim likovima koji su istiniti", kao i sa njihovim porodičnim situacijama. Prema njenim rečima, serija "Krunska 11" je "topla ljudska priča, u kojoj konstantno ima ljubavi i mnogo je lepo kad imaš bližnje sa kojima možeš sve da deliš".

 

 

BONUS VIDEO: