POTREBNE SU MI NOVE GAĆE, VELIČINA POZNATA OSOBI KOJA IH JE KUPOVALA: Marko Marković brutalno uzvratio Staniji i njenom oženjenom vereniku, BUKTI RAT!


IZVOR: Republika/M. I. - 09.09.2023 | 19:51


Marko Marković odgovorio je Asminu Durdžiću na prozivke, ove reči mu Stanija neće oprostiti.

Foto: printscreen/facebook, Instagram.com
POTREBNE SU MI NOVE GAĆE, VELIČINA POZNATA OSOBI KOJA IH JE KUPOVALA: Marko Marković brutalno uzvratio Staniji i njenom oženjenom vereniku, BUKTI RAT!

Juče smo stupili u kontakt sa Markom Markovićem, koji je za Republiku dao prvu izjavu o skandalu njegove bivše devojke Stanije Dobrojević. Marko je otkrio šta misli o tome što se Stanija verila za Asmina Durdžića, supruga takmičarke "Elite" Aneli Ahmić, a potom i raskinula sa njim.

- Ko god da se umeša u nečiji brak, za to nema opravdanja nikakvog. Jer kako kažu, ne gradi se sreća na tuđoj nesreći - poručio je Marković za Republiku.

Asmin se danas oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram i potkačio Marka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Marković

 

- Go-go plesačica Marko Marković! I ti bi još malo popularnost preko bivše, nije ti dovoljno što ti je plaćala gaćice, ajfone, letovanja, zimovanja, sponzorušice mala! A tek što si od žene u invalidskim kolicima prosio pare da joj uzmeš verenički prsten, kojim te je Stanija gađala u tu glupu glavu!! Bolje se pokrij po ušima, p*derčiću - napisao je Asmin.

Marković je momentalno odgovorio Stanijinom novom izabraniku, pa započeo pravi medijski rat i time poručio svima da više neće ćutati i štititi starletu:

- Što se tiče ovih izjava da je meni neko kupovao gaće. Da, tačno je da mi je kupovala gaće, ja nisam nikome ništa plaćao i kupovao, tvrdim da su sve gaće pošteno odrađene s moje strane. Kad smo kod gaća, ove su mi pri kraju, pa bih zamolio na kućnu adresu da mi se dostavi desetak novih. P.S. Kućna adresa i veličina gaća su već poznate osobi koja je iste kupovala - napisao je Marko.

Foto: instagram.com/printscreen

 

BONUS VIDEO: