ANA ĆURČIĆ VOLI ZA KOSU: Šok oglašavanje nakon raskrinkavanja da je veza sa Acom Bulićem bila LAŽNA!


IZVOR: Republika/A.N. - 22.09.2023 | 15:30


Biivša rijaliti učesnica konačno progovorila!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official
ANA ĆURČIĆ VOLI ZA KOSU: Šok oglašavanje nakon raskrinkavanja da je veza sa Acom Bulićem bila LAŽNA!

Grupa "Izigrane lavice" je izbacile su silne prepiske Ane Ćurčić, drugoplasirane takmičarke "Zadruge 6". Neke od njih bile su poruke sa Acom Bulićem, gde je Ana od njega želela da čuje zbog čega on nju ne želi da poljubi i moli ga da dobije poruke za laku noć. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aca Bulić i Ana Ćurčić

Iako su svi očekivali da se bivša rijaliti učesnica oglasi povodom svega što se na društvenim mrežama piše i iznosi o njoj, kao i o tvrdnama njene bivše kume Milene Kačavende, međutim danas je objavila jednu jako zanimljivu poruku.

Naime, Ana je podelila citat u kojem se očigledno pronašla i svojim pratiocima preko njega pokušala da približi kako voli da funkcioniše u ljubavnim odnosima. 

- "Drži mi kosu dok stavim ogrlicu", "Hoćeš da ti ja stavim ogrlicu?", "Ne, hoću da mi držiš kosu" - pisalo je na fotografiji koju je Ćurčićeva podelila, a uz to dodala tekst:

- I te fore - napisala je Ana i uz to dodala veliko crveno srce i emotikom koji se isopio. 

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

Podsećamo, poruka koja je plasirana na društvene mreža pokazuje da je Ana lažirala vezu sa Acom jer mu se u njima izvinila što je u emisjji "Narod pita" bez savetovanja sa njim iznela da su u ljubavnom odnosu, i time mu stvorila pritisak.

Ej slušaj davim malo Kiki ovih dana ali bez potrebe. Mislim da sam saopštenje u Narod pitala dalane pitajući tebe, a skontala sam da nemaš ništa protiv što me ne opravdava. Nemoj da te to obavezuje sa mnom, šta bude ako bude biće. Ne želim da imaš bilo kakav presing, a dovela sam te do toga i nije trebalo. Zato Izvini za to isto - glasila je sledeća poruka koju je Ćurčićeva poslala.

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Aca Bulić i Ana Ćurčić

BONUS VIDEO: