SLAVLJE U DOMU ANE ĆURČIĆ: Stižu čestitke sa svih strana, ovo je jako važan dan!


IZVOR: Republika/A.N. - 27.09.2023 | 13:40


Bivša zadrugarka javno je podelila svaku čestitku koju je dobila od svojih dragih ljudi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SLAVLJE U DOMU ANE ĆURČIĆ: Stižu čestitke sa svih strana, ovo je jako važan dan!

Ana Ćurčić privukla je veliku pažnju otkako je se pojavila prošle godine u rijalitiju "Zadruga", nakon što ju je njen parnter Zvezdan Slavnić javno ostavio zbog Anđele Đurčić. Ona je iz šeste sezone pomenutnog rijalitija izašla kao drugoplasirana, a posle superfinala usledio je jako turbulentan period za nju.

Naime, Ana je zaratila sa mnogim ljudima koji su je podržavali javno tokom boravka u "Zadruzi", među kojima je i Milena Kačavenda, koja je trenutno učesnica rijalitija "Elita"

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

Otkako je kuma kročila u Belu kuću, Ana je svaki dan na meti prozivki i raskrinkavanja, kako od strane Kačavende, tako i od bivših fanova koji su joj na društvenim mrežama pružali podršku. 

Međutim, iako je prethodnih dana Ana imala žestoke okršaje na mrežama, danas je za nju jako lep i važan dan. Naime, Ćurčićeva danas proslavlja 47. rođendan, a čestitke povodom toga dolaze sa svih strana. Njoj su fanovi napravili iznenađenja na Instagramu i organizovali joj more dirljivih poruka, kako bi joj ovaj važan dan učinili što lepšim.

Ana je svaki čestitku podelilana svom profilu na pomenutoj društvenoj mreži, kako bi se zahvalila za pažnju i ljubav koju je dobila od svoje podrške. 

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić rođendanska čestitka na Instagramu

BONUS VIDEO: