ANA RADULOVIĆ "SMESTILA" DALILI DRAMU SA DEJANOM: Nastao neviđeni haos pred kamerama, voditeljka ostala u ŠOKU! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 06.10.2023 | 21:00


Nova epizoda emisije "Rolerkoster sa Malom Neveštom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Foto: Republika TV
ANA RADULOVIĆ "SMESTILA" DALILI DRAMU SA DEJANOM: Nastao neviđeni haos pred kamerama, voditeljka ostala u ŠOKU! (VIDEO)

Dalila Dragojević postala je voditeljka Red televizije, a mnogi komentarišu da se jednako dobro snašla, kao u ulozi rijaliti učesnice. Podsetimo, Dalili je Zadruga 5 promenila život, kada je zbog veze sa Filipom Carem stavila tačku na brak sa Dejanom Dragojević.

Dalila to smatra svojom najvećom greškom, a i dan-danas joj nije lako suočiti se sa bivšim suprugom. Njena koleginica, Ana Radulović, stavila ju je na težak izazov i otkrila da će upravo Dejan gostovati u emisiji, koju će voditi Dalila. 

Naime, Ana je pozvala Dalilu i objasnila joj da nije u mogućnosti da večeras vodi emisiju "Pitam za druga", već da joj je potrebna zamena, a da je gost Dejan Dragojević:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

Dalila i Dejan Dragojević

 

- Hej, Dalila, molim te, potrebna mi je usluga, treba da me menjaš večeras, ja ću tebi vratiti kad god bude trebalo - rekla je Ana Dalili.

- Ma, važi, nije problem - pristala je Dalila odmah.

- Ej, ali večeras dolazi Deki... Mislim, kapiram da tebi nije problem - saoštila je Ana Dalili.

- Ko gostuje? Jao, Ana, baš si me zatekla sad. Mislim, nije mi problem, ali bolje da vidiš i sa njim. Vidi ti bolje da nađeš nekog drugog gosta, mislim da ćeš sa njim imati problem, nema od te emisije ništa - govorila je Dalila uspaničeno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Radulović

 

Ubrzo je Ana objasnila Dalili da je učestvovala u emisiji "Rolerskoster sa Malom_Neveshtom", u kojoj je voditeljka Zadruge imala zadatak da za 90 sekundi ubedi Dalilu da će se suočiti sa bivšim suprugom, a Dalilina reakcija šokirala je sve.

Ana je hrabro odgovorila na zadatak voditeljke, Milice Ivanović, koji nije bio uopšte lak, a Dalila je, još jednom, pokazala koliko je profesionalna. Međutim, čini se da i dan-danas ima tremu pred susret sa Dejanom, a više o izazovu Ane Radulović i Dalilinoj reakciji - pogledajte u VIDEU NA POČETKU VESTI.

BONUS VIDEO: