AUTO SE ZALETEO NA TARU SIMOV: Za dlaku izbegla SMRT, hitno joj ukazana POMOĆ! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 01.11.2023 | 18:15


Šok vesti zaprepastile javnost!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
AUTO SE ZALETEO NA TARU SIMOV: Za dlaku izbegla SMRT, hitno joj ukazana POMOĆ! (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Tara Simov ostala je danas u šoku kada ju je na pešačkom prelazu umalo udario bahati vozač. Naime, Tara je o ovom incidentu odmah obavestila svoje pratioce na Instagramu, objavivši sliku vozila koje joj je navodno ugrozilo život.

Prema njenim rečima, vozač se zaleteo brzinom od 100 kilometra na čas, a da ona refleksno nije potrčala, situacija bi se završila tragično, kao i da su joj prisutni ljudi odmah pritrčali u pomoć.

- Doslovno sam zamalo poginula nasred pešačkog prelaza. Čovek se zaleteo 100 km/h i da nisam refleksno potrčala (iako jesam, osetila sam auto na milimetar iza leđa), poginula bih na mestu. Hvala svim ljudima u okolini koji su mi pritrčali u pomoć. A ljudima želim da poručim da i na pešačkom prelazu morate da pazite na imbecile od vozača - napisala je Simova u svojoj potresnoj objavi.

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara Simov instagram

Inače, Tara Simov nedavno se porodila i ostavarila u ulozi majke, kada je na svet donela dečaka, kojem je zajedno sa svojim partnerom Danilom dodelila ime Nikolaj.

BONUS VIDEO: