DRUGI SU MI SMEŠTALI SVAĐU SA VODITELJIMA ZADRUGE: Milan Milošević progovorio o odnosu sa kolegama!


IZVOR: Republika/M. I. - 05.11.2023 | 22:00


Milan Milošević tvrdi da su drugi pokušavali da ga posvađaju sa voditeljima Zadruge, ali da im nije pošlo za rukom.

Foto: ST/Dragan Kadić, Pink, ST/N. PANČIĆ
DRUGI SU MI SMEŠTALI SVAĐU SA VODITELJIMA ZADRUGE: Milan Milošević progovorio o odnosu sa kolegama!

Voditelj Milan Milošević ostavio je pečat na Zadrugu, prvo kao takmičar, a potom i kao voditelj rijalitija, a sada je za domaće medije otkrio da su drugi, nakon njegovog otkaza, pokušavali da mu smeste svađu sa ostalim voditeljima i kolegama, međutim, kako i sam kaže - to im nije pošlo za rukom.

- Ja sam već pričao u intervjuima da je sve moguće u šoubiznisu. Šoubiz je u celom svetu nepredvidiv. Sve je moguće, ne zna se šta će biti sutra. Sve zavisi da li će se složiti sve kockice. Što se mene tiče, imam osećaj kao da nikad nisam ni otišao iz Bele kuće - rekao je Milan na samom početku.

Foto: Republika TV

 

 

- Kada bih krenuo da pričam na tu temu, morao bih da se bavim imenima nekih ljudi. Ja sam dobijao neke loše informacije. Sada mogu ekskluzivno da ti kažem da su sve bile dezinformacije. Ja sam proverio mnogo stvari koje su meni namerno bile podmetnute. Kao da je neko namerno želeo da me zavadi sa njima i u tome nije uspeo. Ja nikada nijednu ružnu reč nisam rekao za čelnike Pinka. Pokušali su na sve moguće načine i uspeli su u tom nekom delu jer ja nemam komunikaciju ni sa jednim voditeljem otkako sam otišao iz Zadruge. Što nije ni neophodno jer ja nikada nisam imao dodirnih tačaka sa njima. Ja sam radio svoje emisije. Nisam radio ni u studiju sa Dušicom, niti sa Darkom na portalu i u emisijama. Naravno da poštujem njihov rad i sve što rade, kao što su oni poštovali moj - rekao je Milan za portal Srbija Danas.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

 

BONUS VIDEO: