SIN TARE SIMOV TRPEO NASILJE OD STRANE OCA, VRIŠTI DO IZNEMOGLOSTI: Danilo se iživljavao nad njim dok je još bio beba!


IZVOR: Republika/Š. P. - 17.05.2024 | 11:00


Danilo Raičević je fizički zlostavljao izabranicu Taru Simov, ali i sina.

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, instagram.com/dallyraich, printscreen
SIN TARE SIMOV TRPEO NASILJE OD STRANE OCA, VRIŠTI DO IZNEMOGLOSTI: Danilo se iživljavao nad njim dok je još bio beba!

Tara Simov je okončala vanbračnu zajednicu sa Danilom Raičevićem, a oboje sad iznose strašne optužbe na račun onog drugog. Danilova majka Marija strahuje da će im zbog svega sina Nikolaja oduzeti Centar za socijalni rad.

Nakon što je Danilo isprozivao Taru da je koristila nedozvoljene supstance sa starijim gospodinom, čije ime nije hteo da spomene, rekao je i da ga je Tara slagala da ide da promeni tampon, a potom je došla "iskrivljena i polupana".

Foto: Prntscrn/YouTube/HYPE TV, Instagram.com

Tara Simov i Danilo Raičević

 

Na to je obelodanila snimke na kojima se vidi kako Danilo vrši nasilje nad njom. Kako ona tvrdi, bivši partner ju je mesecima unazad psihički i fizički maltretirao. Danilo je javno pokazao obnaženu fotografiju Tare Simov i izjavio da je bila u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. U tom haosu su isplivale i Tarine prepiske sa njenom svekrvom Marijom, koju je gledala kao majku i za nju je imala samo reči hvale. U tim prepiskama Tara tvrdi da ju je Danilo izudarao pesnicom u stomak, ali i da treska njihovog sina koji još nema ni godinu dana i pušta ga da vrišti do iznemoglosti, kako prenosi Svet.

Tara ne krije da je jedino dete, nakon svega, još drži u životu i da je izgubila sve nade, a njena poruka nedavno na Instagramu ledi krv u žilama:

- Nisam čak ni ljuta više. Samo sam umorna. Umorna od davanja više nego što mi se vraća. Umorna od verovanja ljudima, a dobijanja izdaje. Umorna od previše voljenja, a ne dobijanja iste ljubavi. Umorna od nadanja, samo da bi mi se srušio svet - glasila je poruka na profilu Tare Simov.

BONUS VIDEO: