SMRTNI SLUČAJ RAZORIO BIVŠEG RIJALITI UČESNIKA: Raspada se od tuge, nije mogao ni da sanja šta će se dogoditi!


IZVOR: Republika/M. I. - 31.05.2024 | 16:30


Potresna objava bivšeg rijaliti učesnika će vas rasplakati.

Foto: youtube.com/printscreen
SMRTNI SLUČAJ RAZORIO BIVŠEG RIJALITI UČESNIKA: Raspada se od tuge, nije mogao ni da sanja šta će se dogoditi!

Bivši učesnik rijalitija "Veliki Brat", Nikola Nemešević Nemeš, suočio se sa teškom porodičnom tragedijom. Na društvenoj platformi Fejsbuk, Nemeš je objavio potresnu vest o smrti svog oca, Voje Nemeševića. Njegove reči ispunjene su dubokom tugom i poštovanjem prema ocu, pokazujući snažnu emotivnu vezu koja je postojala između oca i sina.

Nemešević je u svojoj objavi podelio intimne detalje o poslednjim trenucima provedenim sa ocem, ističući njegovu hrabrost i ljubav prema porodici. Njegove reči otkrivaju duboku privrženost i poštovanje prema ocu, ističući koliko je Voja Nemešević bio voljen i cenjen član porodice.

- Lepi moj tajka, najmiliji naš Voja. Juče je prestalo da kuca njegovo srce, veliko kao kuća. Grlili smo se i ljubili do poslednjeg časa, kao što smo oduvek i radili, i hvala ti Gospode dragi na tome i na njegovoj nemerljivoj ljubavi. Prerano je i naglo i jeb*eno nije fer. Ali... Dočekao je da me već dugo gleda srećnog,ostvarenog i sposobnog, da se igra i uživa sa svojom unukom i zeza sa mojom Micom koju je voleo kao ćerku koju je oduvek i želeo. Voja kao Voja, ni u ovoj kratkoj bolesti nije priznavao da ga boli, ni da se možda i on boji, i predvodio nas je u predanom verovanju da ćemo zajedno da pobedimo ovo. Bacao fore i slao poljupce i u najtežim trenucima. Opet nas je naučio da se utakmica igra bez predaje sve dok Sudija ne odsvira kraj. E pa Sudija, hvala ti što mi je dato da budem njegov sin. Stojim ovde ponosan, ponosan koliko sam težak. Sahrana će se obaviti u četvrtak 30.05. u 12h na Starom Groblju u Požarevcu. Tajka moj, Ti si najbolji tip koga znam. Reči koje od juče dobijam od ljudi govore mi da nisam jedini. Volećemo Te zauvek. Tvoj sin. - napisao je Nemeš u objavi.

 

 

BONUS VIDEO: