ZOKI DOŽIVEO TRI KLINIČKE SMRTI I UGLEDAO POKOJNU SESTRU: Otkrio stravične DETALJE o porodičnom životu!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.06.2024 | 15:00


Zoki Šumadinac doživeo je tri kliničke smrti, tokom koje je video čak svoju pokojnu sestru.

Foto: Republika.rs
ZOKI DOŽIVEO TRI KLINIČKE SMRTI I UGLEDAO POKOJNU SESTRU: Otkrio stravične DETALJE o porodičnom životu!

Vest o iznenadnoj smrti Zokija Šumadinca, poznatog pevača i bivšeg učesnika rijaliti programa, šokirala je javnost. U 49. godini života, Zoki je preminuo u snu, ostavivši iza sebe porodicu, prijatelje i brojne obožavaoce. Rođen u Austriji, ali sa životnom bazom u Gornjem Milanovcu, Zoki je ostavio trag ne samo kroz muziku, već i kroz svoje interesovanje za astrologiju.

On je svojevremeo pričao da je doživeo tri kliničke smrti, a da je tokom jedne čak i video pokojnu sestru, za koju je bio mnogo vezan, a koja je preminula vrlo mlada. 

Foto: RTV Pink

Zoki Šumadinac

 

- Imao sam problemom sa srcem i to nismo ni znali do moje prve kliničke smrti sa mojih 19 godina. Bio sam kući i bile su litije Svete Trojice i sva tri puta sam odlazio na sveti dan - pričao je on.

- Prvi put je bilo kratko, oko 10 minuta i povratila me je neka vrsta duše. Treći put sam video svoga oca i nisam hteo da napustim taj svet. Meni je sestra veoma mala umrla, bebica, i dok smo ja i moj otac bili gore, neko me je uhvatio za majjicu i tu je bila jedna lepa devojčica od sedam godina obučena u belo. Ona je bila mala, ali ovde ne postoje bebe - ispričao je Zoran.

Foto: Youtube.com/sezam produkcija

Zoki Šumadinac

 

Zoki Šumadinac postao je poznat široj javnosti zahvaljujući svojoj pesmi "Autotjun", koja je munjevitom brzinom osvojila brojne slušaoce i postala viralni hit. Njegova muzika i scenski nastupi obeležili su njegovu karijeru, ostavljajući neizbrisiv pečat na domaćoj muzičkoj sceni.

Pored muzičke karijere i učešća u rijaliti programima, Zoki Šumadinac je bio posvećen porodičnom životu. Iza sebe je ostavio jedan brak i sina, a i pored privatnih turbulencija, održavao je korektne odnose sa bivšom suprugom. Njegova smrt ostavila je prazninu u srcima mnogih koji su ga poznavali i voleli.

Foto: Privatna arhiva

Zoki Šumadinac

 

Zoki Šumadinac će zauvek ostati upamćen po svojoj muzici, harizmi i neustrašivoj borbi sa zdravstvenim izazovima. Njegova energija i talenat ostavili su dubok trag u domaćoj zabavnoj industriji, a njegovi najbliži i obožavaoci čuvaće uspomenu na njega kao vedru i pozitivnu osobu.

Kroz svoj život i karijeru, Zoki Šumadinac je osvojio srca mnogih svojom iskrenošću i autentičnošću, ostavljajući neizbrisiv pečat na domaćoj sceni.

BONUS VIDEO: