KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OPISAO KAKO ZADOVOLJAVA ŽENE! Bivši zadrugar otkrio hit tehniku! Usijale se društvene mreže (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 10.06.2024 | 14:30


Kristijan tvrdi da ova metoda provereno radi...

Foto: Printscreen/Pink
KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OPISAO KAKO ZADOVOLJAVA ŽENE! Bivši zadrugar otkrio hit tehniku! Usijale se društvene mreže (FOTO)

Bivši robijaš i nekadašnji rijaliti učesnik rijalitija "Zadruga" Kristijan Golubović do detalja je opisao kako je najbolje zadovoljiti ženu, pa je objašnjavao šta za njega znači idealan oralni se*s.  

- Najbolji oralni se*s za ženu jeste kad se prema polnom organu ponašaš kao da ga ljubiš. Ima tu raznih tehnika, ali što se mene tiče, ova je najbolja i provereno radi - ispričao je Kristijan, prenosi Scandal. 

Inače, Kristijan se od partnerke Kristine Spalević maltene ne odvaja u poslednje vreme. 

Foto: Instagram.com

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

 

Bivša zadrugarka nedavno je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavom fotografija iz šetnje sa svojim izabranikom Kristijanom, a par je očigledno uživao u lepom danu, te njihova sreća nije mogla da prođe neprimećeno.

Foto: ATA Images

Kristijan Golubović

 

Kristina i Kristijan su nakon drugog porođaja odlučili da provedu kvalitetno vreme zajedno, te su odlučili da izađu u šetnju i uživaju u suncu i svežem vazduhu. Fotografije koje su podelili na društvenim mrežama pokazuju osmeh na njihovim licima, a izgleda da su zaista uživali u svakom trenutku provedenom zajedno.

Ova poznata ličnost nije propustila priliku da svoje pratioce uključi u svoj intimni trenutak sreće. Objavivši fotografije sa šetnje na svom Instagram profilu, Kristina je pokazala da želi da deli svoju sreću sa svojim vernim pratiocima. Njihovi komentari ispunjeni su podrškom i pozitivnim reakcijama, a mnogi su izrazili divljenje za ovaj zaljubljeni par.

BONUS VIDEO: