ANĐELA ĐURIČIĆ ZAVRŠILA NA KLINICI ZBOG IZRASLINA NA TELU! Nakon panike oko njenog nestanka otkriveno ŠTA JOJ SE DESILO!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 18.07.2024 | 17:30


Hitno oglašavanje bivše zadrugarke!

Foto: instagram.com/printscreen
ANĐELA ĐURIČIĆ ZAVRŠILA NA KLINICI ZBOG IZRASLINA NA TELU! Nakon panike oko njenog nestanka otkriveno ŠTA JOJ SE DESILO!

Atraktivna crnogorka Anđela Đuričić izuzetno je aktivna na društveniom mrežama i nedavno je podigla pravu paniku u medijima.

Fanovi su primetili da je Anđela je totalno nestala, pa čak ne objavljuje ni nove fotografije, što je zabrinulo njene brojne pratioce. Više se nije oglašavala, a fanove zanima šta se dešava u njenom životu, gde se zadrugarka sada nalazi i zašto je baš sada odlučila da se potpuno povuče. 

Sada se Anđela oglasila putem društvene mreže Instagram i tom prilikom je otkrila da je završila na klinici.

Foto: Youtube.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić

- Drage moje, znate da ja uvek sa vama podelim svoje iskustvo vezano za bilo koji tretmankoji odradim... Da bih vam ukazala iskreno gde možete otići i napraviti dobar izbor pre svega za vašu kožu! Za mene je broj jedan neka kože i čista koža. Imala sam jedno vreme malih promena na koži i obratila sam se klinici, gde rade najbolje higijenske tretmane. Ovo je već treći tretman na koji idem i prezadovoljna sam. Koža mi je lepša, elastičnija, sjajnija nego ikad - počela je bivša zadrugarka.

Foto: Youtube.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić

- Mi smo danas radili higijenski tretman leđa. Ljubim vas sve i nadam se da ću pomoći nekome ko traži idealno rešenje za adekvatnu negu - dodala je Sirena od Đenovića.

Poznato je da starleta mnogo pažnje poklanja svom izgledu, te uopšte ne čudi što i najmanji problem odmah rešava. Međutim, njen nestanak iz javnog prostora rastužio je mnoge fanove lepe Crnogogrke.

BONUS VIDEO: