ALEKS NIKOLIĆ PROMENILA LIČNI OPIS! Otkriveno kako starleta izgleda nakon drastične INTERVENCIJE NA LICU! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 19.07.2024 | 20:30


Sada je prava zavodnica!

Foto: Instagram.com
ALEKS NIKOLIĆ PROMENILA LIČNI OPIS! Otkriveno kako starleta izgleda nakon drastične INTERVENCIJE NA LICU! (FOTO)

Bivša rijaliti zvezda Aleksandra Nikolić obeležila je "Zadrugu 4, 5 i 6" brojnim ljubavnim turbulencijama i aferama, u vremenu kada je radila kao hostesa u jednom noćnom klubu.

Pobednica Zadruge 6 pričala je da joj je posao bio da sedi s gostima i zajedno s ostalim devojkama se trudi da gazda proda što više pića. Zadrugari joj nisu verovali, spominjali i da je hapšena u Turskoj, pa su se neprestano svađali s njom i nazivali je prostitutkom.

Foto: Instagram.com/alex_mima_official/

Aleks Nikolić

Čim se rijaliti završio Aleksandra je rešila da okrene novi list i promeni lični opis. Od osobe koju smo gledali u rijalitiju više nema ni traga. Promenila je boju i dužinu kose, istetovirala obrve, sredila zube i napumpala usne, a sada se odlučila i da to popravi.

Aleks je sada sve svoje fanove iznenadila novom posetom kozmetičkom salonu, gde je "doradila" stanje sa trepavicama na licu.

Foto: Instagram.com/alex_mima_official/

Aleks Nikolić

Guste i dugačke trepavice se svakako mogu dobiti kao dar majke prirode, ali to nije uvek slučaj kod svih žena. Postoje i maskare koje mogu delimično napraviti izražen volumen i željenu gustinu trepavica. Nadogradnja trepavica je tretman povećanja volumena trepavica, gde se na jednu prirodnu dlaku dodaje još jedna ili više novih trepavica i postiže se efekat krupnijih i zavodljivijih očiju. Aleks je ovoga, izgleda, sasvim svesna, te se odlučila na ovaj veliki korak.

BONUS VIDEO: