STANIJA PRIKLJUČILA ASMINA NA APARATE! Zadala mu FATALAN udarac, neće moći da se OPORAVI od ovoga! ŠOK! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 20.07.2024 | 09:30


Starleta javno uputila brutalnu poruku svom partneru!

Foto: Facebook, Tv Pink
STANIJA PRIKLJUČILA ASMINA NA APARATE! Zadala mu FATALAN udarac, neće moći da se OPORAVI od ovoga! ŠOK! (FOTO)

Nakon turbulentnog perioda, najpoznatija starleta u regionu i nekadašnja rijaliti učesnica, Stanija Dobrojević i njen partner Asmin Durdžić, ponovo uživaju u ljubavi, provedući vreme zajedno na odmoru u Crnoj Gori i Dubrovniku. Međutim, nakon povratka u Ameriku, Stanija je odlučila da se posveti treninzima i angažovala je privatnog trenera. Ova odluka izazvala je neočekivanu reakciju njenog partnera, jer je ona javno uputila provokativnu poruku putem društvenih mreža.

Naime, Stanija je objavila provokativnu fotografiju iz teretane, a iako su svima odmah za oko zapale uske helane i kratak top koji je istakao njene bujne grudi, kao i goli stomak, njena poruka je ipak bila izazvala buru među njenim pratiocima. POGLEDAJ GALERIJU

- Krećem treninge sa ličnim trenerom, Alibaba na aparatima - napisala je starleta, a kako su mnogi očekivali da će objaviti slike sa zgodnim muškarcem, ona je, međutim, iznenadila javnost otkrivši da je reč o šali, te da je njen trener zapravo devojka, sa kojom je kasnije podelila novi set fotografija.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija sa trenerom se oglasila iz Amerike

Nakon šaljive poruke, Stanija Dobrojević nije propustila priliku da podeli nekoliko vrelih slika iz teretane, ostavljajući mnoge bez reči. Njena atraktivnost i izvajano telo izazvali su reakcije širom društvenih mreža, a ove slike su postale predmet brojnih komentara i reakcija javnosti.

BONUS VIDEO: