BIVŠA ZADRUGARKA UHVAĆENA SA OŽENJENIM INFLUENSEROM! Procurio zajednički snimak, fanovi traže OBJAŠNJENJE!


IZVOR: Republika/Š. P. - 22.07.2024 | 11:30


Ovo nije prvi put da petlja sa oženjenim.

Foto: instagram.com/printscreen
BIVŠA ZADRUGARKA UHVAĆENA SA OŽENJENIM INFLUENSEROM! Procurio zajednički snimak, fanovi traže OBJAŠNJENJE!

Nekadašnja rijaliti zvezda Paula Hublin vredno radi na novim projektima, a nedavno je objasnila da je ostala u prijateljskim odnosima sa bivšim dečkom Filipom Đukićem, jer je to pitaju ljudi na svakom koraku.

- Filip i ja smo se rastali u prijateljskom odnosu koji se završio. Nije mi čestitao ni ne čemu, iskreno nisam ni očekivala. Nikakve uspomene me ne vežu za njega. Prsten koji sam dobila od njega je i dalje kod mene i nosim ga - rekla je pevačica za portal Srbija Danas.

Paula je odlučila da nastavi svojim putem i čini se da je srećnija nego ikada, a trenutno uživa u društvu oženjenoh influensera, Jovana Radulovića, poznatijeg publici kao Jodžir, koji je veoma popularan na društvenim mrežama, a devojke se kod njega samo smenjuju, bez obzira na bračni status.

Foto: instagram.com/printscreen

Paula Hublin

Paula je podelila zanimljiv snimak sa plaže, pa pokazala kako se provodi u društvu Jodžira, kome je smisao za humor zaštitni znak, a nije poznato u kakvom su odnosu Hublinova i Jovan.

Podsetimo, Paula je u "Zadruzi" imala aferu sa Tomom Panićem, koji je takođe bio u braku, da bi ga kasnije ostavila, kada je u rijaliti ušla njegova supruga, Nadežda Biljić, sa kojom je Toma uspeo da izgladi odnose, pa su u srećnom braku i dan-danas. 

Paula za sada krije svoj status veze, a fanovi uveliko spekulišu o momcima kojima je Hublinova okružena i pitaju se da li je neko uspeo da osvoji njeno srce, nakon propale veze sa Đukićem.

BONUS VIDEO: