OVO JE NAJUSPEŠNIJA PRELJUBNICA: Imala je NAJBRUTALNIJI RAZVOD na javnoj sceni, a danas živi AMERIČKI SAN, mnogi joj ZAVIDE (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 22.07.2024 | 22:30


Posle teškog životnog perioda, koji je ostavila iza sebe, daleko je dogurala!

Foto: Instagram.com printscreen
OVO JE NAJUSPEŠNIJA PRELJUBNICA: Imala je NAJBRUTALNIJI RAZVOD na javnoj sceni, a danas živi AMERIČKI SAN, mnogi joj ZAVIDE (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija Dalila Dragojević prošla je kroz turbulentan period nakon izlaska iz "Zadruge 5". Razvod od Dejana Dragojevića, sa kojim je ušla u brak pred kamerama, bio je jedan od najvećih izazova sa kojima se suočila. Međutim, uprkos razvodu, Dalila je pronašla novu ljubav i sada uživa sa svojim novim partnerom Markom u Americi.

Turbulentni period nakon rijalitija

Izlazak iz rijalitija značio je početak novog poglavlja za Dalilu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević našla se u duelu sa Dejanom, koji je i pobednik "Zadruge 5"

Nakon što je zauzela drugo mesto u "Zadruzi 5" i suočila se sa razvodom od Dejana Dragojevića, odlučila je da napusti Srbiju i započne novi život u Americi.

Ova odluka izazvala je brojne reakcije javnosti, ali Dalila je odlučna u svojoj nameri da pronađe sreću i spokojstvo.


Novi početak u Americi

Dalila je pronašla ljubav preko interneta, a njen novi partner Marko osvojio je njeno srce.

 

 

Prema izvorima bliskim paru, Dalila je srećnija nego ikada pre i uživa u svakom trenutku provedenom sa Markom. Njihova romansa započela je online, a sada su zajedno u Americi, gradeći svoju budućnost.

Razvod od Dejana Dragojevića

Inače, Dalila i Dejan Dragojević su se venčali 2017. godine, a razveli su se prošle godine u februaru. Njihovo venčanje bilo je skromno i intimno, a posebno se isticala neobična odevna kombinacija mlade. Dalila je tada nosila bele pantalone i sako, ispod kojih je imala plavu bluzu, dok je u ruci držala svog psa. Ovo venčanje izazvalo je mnogo pažnje javnosti, ali je Dalila istakla emotivni značaj ovog događaja.

Budućnost sa Markom

Da li će Dalila i Marko krunisati svoju ljubav brakom, ostaje da se vidi.

Foto: Instagram.com printscreen

Dalila Dragojević daleko je dogurala posle rijalitija

U međuvremenu, rijaliti zvezda uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim novim partnerom i zrači srećom. Njena ljubavna priča pokazuje da je moguće pronaći sreću i nakon turbulentnih perioda u životu. Dalila je hrabro krenula u novu avanturu, ostavivši iza sebe prošlost i okrenuvši se ka svetloj budućnosti.

BONUS VIDEO: