BOGDAN NAPUSTIO JOVANU ČETIRI DANA NAKON VENČANJA! Poznata lokacija Cecinog BIVŠEG - evo gde je pronašao MIR! (FOTO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 24.07.2024 | 11:10


Ovde suprug Jovane Ljubisavljević boravi nakon što joj se zavetovao na večnu ljubav!

Foto: Instagram
BOGDAN NAPUSTIO JOVANU ČETIRI DANA NAKON VENČANJA! Poznata lokacija Cecinog BIVŠEG - evo gde je pronašao MIR! (FOTO)

Bivša misica i učesnica rijaliti programa "Zadruga", Jovana Ljubisavljević, udala se za ugostitelja i nekadašnjeg partnera folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Bogdana Srejovića. Venčanje je održano u manastiru Gračanica u strogoj tajnosti, samo za najbliže članove porodice i prijatelje, a za ovu posebnu priliku, mlada je odabrala skromnu i svedenu venčanicu, dok se mladoženja odlučio za jednostavno, crno odelo i patike umesto cipela.

Četiri dana nakon ceremonije i zavetovanja na večnu ljubav, Srejović je podelio fotografiju na društvenoj mreži Instagram i pokazao da je napustio Srbiju, te tako otkrio gde sada provodi vreme.

Foto: instagram.com/bogdansrejovic

Bogdan Srejović nakon venčanja sa Jovanom krenuo na Svetu Goru

- Da nastavimo ka Svetoj Gori - napisao je Bogdan, koji je zabeležio predivan zalazak sunca, a uz objavu je dodao i emotikone ruku koje se mole, kao i crveno srce.

Jovana je, po svemu sudeći, ostala u Beogradu, jer je Srejović nešto kasnije objavio još jednu fotografiju, na kojoj je zabeleženo da se nalazi u muškom društvu, dok je misica na svom profilu nastavila da objavljuje čestitke svojih dragih ljudi.

Foto: Instagram.com

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović se venčali u tajnosti

Podsećanja radi, kako smo uspeli da saznamo, Jovana je u drugom stanju, trenutno se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, ali i dalje želi sve da drži u strogoj tajnosti.

- Presrećni su, Jovana je zakoračila u treći mesec i do četvrtog meseca ne želi da to deli sa fanovima, ali to im je bila želja, ona je stalno ponavljala da želi da ostvari u ulozi majke - rekao je izvor blizak paru za Republiku.

BONUS VIDEO: