TRUDNA JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ ODGOVORILA NA KLJUČNA PITANJA! Njeno prvo oglašavanje rasplakalo fanove!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.07.2024 | 23:32


Jovana Ljubisavljević otkrila svoju tajnu na Instagramu!

Foto: pixabay.com, instagram.com/jovana.ljubisavljević
TRUDNA JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ ODGOVORILA NA KLJUČNA PITANJA! Njeno prvo oglašavanje rasplakalo fanove!

Jovana Ljubisavljević, bivša misica i poznata učesnica rijalitija, nedavno je stupila u brak sa Bogdanom Srejovićem, ugostiteljem i bivšim partnerom Svetlane Cece Ražnatović. Njihovo venčanje je održano u manastiru Gračanica, a slike sa crkvenog venčanja su podelili na društvenoj mreži Instagram. Jovana je za ovu svečanu priliku odabrala skromnu i svedenu venčanicu, ističući svoj jedinstveni stil i eleganciju, što je privuklo pažnju javnosti i donelo novu notu tradicionalnom venčanju.

Nakon venčanja, Jovana se oglasila na svom Instagram profilu zahvaljujući se svim pratiocima na čestitkama. Istakla je da je preplavljena lepim rečima i željama, te da se trude da odgovore svima, iako to postaje nemoguća misija. Ovim putem je pokazala zahvalnost prema svojim pratiocima i javnosti koja ju je podržala u ovom važnom životnom koraku.

- Hvala svima od srca na čestitkama, divnim željama, lepim rečima... Trudimo se svima da odgovorimo, ali to postaje nemoguće misija. Volimo vas - napisala je Jovana na Instagram profilu.

Foto: instagram.com/printscreen

 

Jovana Ljubisavljević je u drugom stanju, ali par želi strogo da čuva ovu informaciju od javnosti sve do četvrtog meseca trudnoće. Izvor blizak paru otkriva da su presrećni zbog trudnoće i da Jovana želi da ostvari ulogu majke. Ova vest je izazvala dodatnu pažnju javnosti i fanova, koji sa nestrpljenjem očekuju potvrdu ove lepe vesti od samog para.

BONUS VIDEO: