KARIĆU PAO MRAK NA OČI! Doživeo NERVNI SLOM na Ibici, pa napravio JAVNO SKANDAL!


IZVOR: Republika/O. B. - 27.07.2024 | 20:00


Stefan Karić ostao šokiran kada je video ovaj prizor.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
KARIĆU PAO MRAK NA OČI! Doživeo NERVNI SLOM na Ibici, pa napravio JAVNO SKANDAL!

Otvorenje Olimpijskih igara ove godine je definitivno bilo jedno od najkontroverznijih u istoriji Olimpijade. Razlog za to je neobičan i provokativan nastup grupe "Drag Race France" koji je izazvao burne reakcije širom sveta. Njihovo rekreiranje prizora "Tajne večere" na rijeci Seni i trgu Trokadero izazvalo je osude kako kod publike, tako i kod javnih ličnosti.

Jedna od javnih ličnosti koja se oglasila povodom ovog nastupa je i bivši takmičar rijalitija "Zadruga" Stefan Karić. On je na Instagram profilu objavio pomenuti snimak sa otvaranja i napisao:

Hajde što ne treba da se učestvuje na Evroviziji, nego izgleda ni na Olimpijadi. Daj Putine, pristikaj to i idi u pm više - napisao je besno Stefan Karić. 

Foto: Instagram.com

Stefan Karić opleo po Olimpijskim igrama

 


Osim negativnih reakcija na nastup grupe "Drag Race France", otvaranje Olimpijskih igara 2024. nosilo je i simbolično značenje koje je bilo zapaženo i diskutovano. Ova tema svakako će biti predmet daljih rasprava i analiza.

Nastup grupe "Drag Race France" izazvao je brojne reakcije među publikom i javnim ličnostima. Mnogi su bili zatečeni i šokirani ovakvim izborom scenskog prikaza, dok su drugi podržali umetničku slobodu i originalnost nastupa. Nije izostala ni reakcija bivšeg rijaliti učesnika Stefana Karića jasno ukazuje na njegovo negodovanje.

 

 


Osim kontroverze oko nastupa grupe "Drag Race France", otvaranje Olimpijskih igara 2024. nosilo je i dublje simbolično značenje.

Nakon otvaranja Olimpijskih igara 2024, očekuje se da će tema kontroverznog nastupa grupe "Drag Race France" i simbolike celokupnog događaja biti predmet brojnih rasprava i analiza. Ovakav umetnički pristup otvaranju jednog tako značajnog događaja svakako će izazvati različite tumačenja i komentare, te se može očekivati da će ova tema dugo biti aktuelna u javnosti.

 

 

BONUS VIDEO: