SKANDALOZNO! Car UNAKAZIO Aleksandru, izneo nikad veću SRAMOTU na njen račun!


IZVOR: Republika/O. B. - 28.07.2024 | 23:59


FIlip Car se ne smiruje, opleo žestoko po Aleksandri Nikolić!

Foto: instagram.com/pink printscreen
SKANDALOZNO! Car UNAKAZIO Aleksandru, izneo nikad veću SRAMOTU na njen račun!

Sukob između bivšeg zadrugara Filipa Cara i Aleksandre Nikolić ne jenjava, a najnoviji incident uključuje oštre reči i optužbe upućene putem društvenih mreža. Naime, Car je javno prozvao Aleksandru zbog snimanja lajva sa njegovim navodnim neprijateljima, što je izazvalo žestoku reakciju i dodatno zaoštravanje odnosa između njih dvoje.

U svom obraćanju na Tiktoku, Filip Car nije štedeo reči dok je oštro kritikovao Aleksandru zbog njenih postupaka.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Filip Car priča o Aleksandri Nikolić

 

- Ne želim da opletem po tebi kako bi trebalo da opletem, a budeš li se tako cerila i kerila i tako sprdala i sa tim k**vetinama koje sam odavno pregazio... Neću da opletem po tebi jer ti ne želim negativu i da se loše osećaš, da to prenosiš na dete jer je blizu tebe i da radim bljuvotinu. Dosta nam se i ovako slade, na šta to liči, to je dno dna! Okružena devojka od Ane Spasojević, do Mine Vrbaški, do svih sa kojima se družiš, sve sa mojim dušmanima i neprijateljima - rekao je u lajvu na Tiktoku, pa se obratio i Mini Vrbaški:

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Filip Car priča o Aleksandri Nikolić

 

- Da jedna Mina kaže, prvo, s tim Zolom si se družila, sedela u kafiću kada si me dodala u tu grupu. Meni si se prvo javila, ne ja tebi. Da, sramota je s kim igra, od mojih bivših do ne znam koga. Ja ti, žvalo žvalava, želim da se ostvariš i kao žena i kao majka. Žvalo, kada vidiš da ljudi imaju probleme, zlo jedno istinsko i pokvareno, onda ne dodaješ ulje na vatru, nego ako si toliko dobra sa Aleksandrom, pozoveš, a ne javno da prezentuješ kao da smo se mi čuli, da sam te zvao kao da te hoću isk**ati, hrpo go**na. Iz kog je ta kontejnera ispala, zaboravio sam da je živa, Bože me oprosti - izjavio je Car, piše Alo.

BONUS VIDEO: