SNAŽNO NEVREME PARALISALO STANIJU! Starleta satima zarobljena u stranoj državi - SNAŽAN VETAR NOSIO SVE PRED SOBOM!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 03.08.2024 | 20:00


Snimak izazvao lavinu reakcija!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Shutterstock
SNAŽNO NEVREME PARALISALO STANIJU! Starleta satima zarobljena u stranoj državi - SNAŽAN VETAR NOSIO SVE PRED SOBOM!

Stanija Dobrojević je tokom trajanja rijalitija "Elita" uspela da privuče veliku pažnju javnosti, iako sama nije bila direktan učesnik ovog takmičenja. Njeno ime se često pominjalo, pretežno u negativnom kontekstu, zahvaljujući Aneli Ahmić, koja je redovno isticala da joj je Stanija "otela muža" i "razorila porodicu". Ove tvrdnje su često iznosene tokom rijalitija, što je dodatno pojačalo interesovanje medija i gledalaca za njen privatni život.

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

Aneli, Asmin Durdžić, Stanija

Stanija, koja je poznata po tome što većinu svog vremena provodi u luksuznom apartmanu u Majamiju, sada se oglasila putem društvenih mreža, delimično zbog trenutnih okolnosti. Naime, danas je starleta objavila fotografije sa svoje terase, na kojima se može videti da se u Majamiju sprema izuzetno loše vreme. Po svemu sudeći, nevreme je uveliko na pomolu, što je dovelo do toga da Stanija ostane zarobljena u svom stanu.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanijin stori

- Oh, oluja - napisala je Stanija uz fotografiju.

Iz objavljenih slika jasno je da su vremenski uslovi u Majamiju vrlo nepovoljni i da se očekuje nevreme koje bi moglo imati ozbiljan uticaj na svakodnevni život. Stanija je, očigledno, odlučila da putem svojih društvenih mreža obavesti pratioce o trenutnoj situaciji i izazovima sa kojima se suočava. Ova situacija dodaje novu dimenziju njenom životu u Majamiju, pokazujući da čak i u luksuznom okruženju, neprilike poput lošeg vremena mogu značajno uticati na svakodnevni život.

BONUS VIDEO: