CAR OPET MALTRETIRA ALEKS?! Nikolićka krije šta se stvarno dešava! Hrvat pravi velike probleme zbog deteta!


IZVOR: Republika/ D. L. - 05.08.2024 | 14:30


Volela bih da budemo dostojanstveni, da pamtimo samo lepe stvari, a činjenica je da ih je bilo mnogo. Ne želim da kažem ništa loše za Filipa, bez obzira na sve, rekla je Aleksandra nedavno.

Foto: ATA images, Instagram.com, Shutterstock
CAR OPET MALTRETIRA ALEKS?! Nikolićka krije šta se stvarno dešava! Hrvat pravi velike probleme zbog deteta!

Bivši učesnici rijalitija "Zadruga" Aleksandra Nikolić i Filip Car opet imaju ozbiljne probleme u svom odnosu! Naime, kako prenose pojedini domaći mediji, Car opet pravi probleme jer Aleksandru blati na svakom koraku, a ona ga je u više navrata molila da bude fer i ne pljuje majku svog deteta svugde. 

Kako se pričalo ranije, navodno je Filip samo nekoliko puta video dete jer je Aleksandra imala obaveze, te ga je to najviše razbesnelo i dovelo do toga da je pljuje na svakom koraku. Ubrzo se Aleksandra i oglasila, te joj nije jasno zbog čega Car ne prestaje da je urniše. 

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- Volela bih da budemo dostojanstveni, da pamtimo samo lepe stvari, a činjenica je da ih je bilo mnogo. Ne želim da kažem ništa loše za Filipa, bez obzira na sve - rekla je Aleksandra za Skandal. 

Inače, bivši takmičar "Zadruge" Filip Car poznat je sad po Tik-tok mečevima, gde vrlo često ima burne reakcije. Jedna od reakcija je izazvala veliku pažnju korisnika društvene mreže Instagram.

Foto: Tamara Plavšić

Aleksandra Nikolić

 

Naime, poznato je da Car više nije u dobrim odnosima sa Aleksandrom Nikolić, inače majkom njegovog deteta, te da su se već nekoliko puta prozivali preko medija, ali i društvenih mreža. 

Sada je Car otkrio da je pokušao da stupi u kontakt sa Aleksandrom, ali da ona nije želela da se pomiri, zbog čega su mu svi zamerili što uopšte iznosi takve informacije, budući da je ona majka njegovog deteta i da bi trebalo da je zbog toga poštuje. 

Ja uvek kažem istinu, ja sam do neki dan pokušao s Aleksadrom da spustim loptu, da nađem zajednički jezik, da se čujemo, da budemo zajedno, ali to izgleda teško  - rekao je Filip Car u lajv prenosu na Tik-toku. 

BONUS VIDEO: