SKANDALČINA VEKA! Car varao Aleksandru sa OVOM DEVOJKOM?! Pobesneo nakon što su PROCURILE vrele fotografije! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 21.08.2024 | 12:10


Filip se oglasio nakon drame na društvenim mrežama!

Foto: ATA Images, Zadruga/official
SKANDALČINA VEKA! Car varao Aleksandru sa OVOM DEVOJKOM?! Pobesneo nakon što su PROCURILE vrele fotografije! (FOTO)

Fanove rijalitija "Elita 8" šokirali su se kad su u javnost procurile fotke bivšeg zadrugara Filipa Cara sa misterioznom devojkom, za koju se piše da je bila sa njim u trenutku kad je Aleksandra Nikolić trebalo da se preseli u Crikvenicu.

Nakon što su fotografije dospele u javnosti, oglasio se i Car.

Foto: Instagram.com

Filip Car sa misterioznom devojkom

- Pa znate kako, ja sam pomalo zatečen, ali očekivano je to, takve su te današnje žene... Svim silama se trude da završe s nekim u krevetu, a onda svim silama da se probiju u medije ukoliko ne želiš odnos s njima. Devojka se na neobičan način pojavila u mom životu, ja sam u tom momentu bio u fazi sačuvaj Bože, raskid sa Aleksandrom, alkohol, izlasci… - rekao je Car, pa nastavio:

- Verovatno će ljudi doneti zaključak da je možda ta cura razlog raskida mene i Aleksandre, ali ne, mi smo ranije završili i ranije je donešena odluka da ne dolazi u Crikvenicu, a onda sam upoznao ovu! Još uvek plaćam cehove mog života koji je iza mene, a to će svi imat priliku da vide delima u budućnosti. Trenutno me zanima samo rad na sebi i fokus na boks i moju kćerku! Ovo vam je ono preko k*te do Elite, devojka se blamira piše po nekim stranicama objave radi kao da je sa Ronaldom bila (smeh) - pričao je Car za "Pink.rs", a onda dodao:

- Stvarno još jedna osoba koja se prikačila na moja leđa i očito ima neku nameru, svakog gosta tri dana dosta! Želim joj sve najbolje, ali podalje od mene - zaključio je Filip.

Foto: Republika

Aleks i Car ispred porodilišta

BONUS VIDEO: