CAR OBRISAO PATOS ALEKSANDROM! Nastao KARAMBOL nakon što je objavila SLIKU sa novim dečkom! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 31.08.2024 | 11:30


Bivši zadrugar uputio brutalne reči majci svog deteta!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
CAR OBRISAO PATOS ALEKSANDROM! Nastao KARAMBOL nakon što je objavila SLIKU sa novim dečkom! (FOTO)

Bivši učesnik i jedan od najvećih zavodnika rijalitija "Zadruga", Filip Car, ponovo je dospeo u centar pažnje javnosti nakon što je njegova bivša devojka, Aleksandra Nikolić, objavila intimnu fotografiju sa novim dečkom. Nakon brojnih raskida, čini se da je njihov odnos konačno okončan, a Car je reagovao na ovu objavu na svoj karakterističan način.

Naime, nakon što je Aleksandra objavila sliku sa novim partnerom, Filip se oglasio za domaće medije, a sada i javno reagovao na društvenim mrežama. On je, kako se može videti u njegovoj objavi na Instagramu, citirao poznatu izreku koju je jasno posvetio bivšoj devojci, ne krijući koliko je besan na ishod situacije.

- Od cinkaroša nikad čovek, od k*rve nikad dama - stoji u objavi koji je bivši zadrugar podelio na pomenutoj socijalnoj platformi.

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car poslao besnu poruku Aleksandri Nikolić

Podsećanja radi, zbog tetovaže na ruci koju nosi Aleksandrin novi partner, mnogi su pomislili da je reč o Filipu Caru. Međutim, Car je demantovao ove spekulacije, a zatim i otkrio da će protiv pobednice "Zadruge 6" pokrenuti sudski postupak jer mu navodno ne dozvoljava da viđa ćerkicu Leonu.

Ruka nije moja, niti sam se pomirio s njom, ko poznaje tetovaže moje i moje ruke to vidi odmah! Kada sam govorio da razlog njenog nedolaska da živimo zajedno je sumnjiv ljudi oko mene nisu verovali, kada sam rekao da nedovođenje deteta na letovanje i korektan roditeljski odnos je neobičan isto su svi su govorili da sam lud! Ja već dva meseca znam da ona ima nekoga i to sam slučajno saznao, ali su mi ona i njena majka priznale to, samo znate kako… U tim momentima njenog nedolaska i svega toga ja sam dosta pio, loš sam bio u glavi i skrhan nisam znao da se nosim sa situacijom, pa sam greške radio koje je javnost saznavala i uvek naravno ja dežurni krivac! Filip je kriv za sve! E, pa ovim putem neka znaju njeni fanatici da je Filip napravio sve da bi ona i naše dete došli u Crikvenicu i imali zajednički dom, kad je počela odugovlačiti i pravit me budalom, na kraju nije došla i tu sam skroz se s*ebao, ali našao sam neku snagu i preokrenuo sam život, treniram, zdravo živim i pripremam se za veliki sportski projekat u kojem učestvujem - istakao je Car za Pink, te nastavio:

Foto: ATA images, Instagram.com, Shutterstock

Aleksandra Nikolić brani Filipu Caru da viđa dete

- Prepodobna majka koja je već dva meseca nakon trudnoće stavila botoks i ostale estetske korekcije na svom licu išla naokolo i našla muškarca mene ne zanima, kad sam ja to sve govorio da nije normalno svi su se pravili pametni i mislili da je ona Bogom dana. A ona šutne dete osobi koja nije znala ni svoju decu vaspitati i ide okolo naokolo ili se blesi na TikTok-u i nabija muziku dok dete zatvori u sobu od dva kvadrata u kojoj je tristo stepeni! Za dete lažu, nisu u stanju niti da se jave, pošalju sliku, a kamoli da mi otvore vrata doma da vidim ćerku, čak je izjavila da ne sme ni dete na video-snimak sa mnom iz njoj poznatih razloga! Ja sam pokrenuo postupak gde tražim preko suda svoja prava, a u devetom mesecu dolazim sa porodicom u Beograd, pa se nadam da će se udostojiti da se javi mojima da vidimo ćerku! Verujte mi, ja sam i budala i loš momak i grešan i sve sam moguće, ali nisam zaslužio da mi neko uskraćuje moja roditeljska prava.

BONUS VIDEO: