TRUDNA DALILA DRAGOJEVIĆ?! Bivša rijaliti učesnica nikad srećnija, EVO ŠTA JE ODALO! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 04.09.2024 | 20:00


Svi sa nestrpljenjem iščekuju zvaničnu potvrdu!

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
TRUDNA DALILA DRAGOJEVIĆ?! Bivša rijaliti učesnica nikad srećnija, EVO ŠTA JE ODALO! (GALERIJA)

Dalila Dragojević, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" i voditeljka, odlučila je da svoj 31. rođendan proslavi na neobičan način - u Americi, u društvu svog dečka. Umesto uobičajenih rođendanskih proslava, Dalila je odabrala da ovaj poseban dan obeleži istražujući popularne destinacije u Sjedinjenim Američkim Državama, a njen boravak je bio ispunjen avanturom i novim iskustvima. POGLEDAJ GALERIJU

Tokom boravka u Americi, Dalila je redovno delila fotografije i utiske sa putovanja na društvenim mrežama, posebno na Instagramu. Njene objave pokazivale su kako uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim partnerom, istražujući različite atrakcije i uživajući u novim iskustvima. Fotografije su prikazivale srećan par kako se zabavlja i istražuje, a njihov entuzijazam i sreća su se jasno videli u svakom postu.

Pored slikovnog materijala sa privatne proslave, Dalila je na svom Instagram profilu podelila i emotivnu poruku, u kojoj je prikazala poklon koji je dobila za rođendan. Na prvi pogled, njen izgled je delovao elegantno i blistavo, što je podstaklo mnoge njene pratioce da se zapitaju da li je možda u blagoslovenom stanju. Sumnje su dodatno podgrejale reči prijateljice u poruci koja je Dalilu oslovila sa "debela", što se često koristi kao šala upućena trudnicama.

 

 

Poruka prijateljice glasila je: "Draga moja debela drugarice, neka ti je najsrećniji rođendan i sve što dolazi." Ova poruka je izazvala spekulacije među pratiocima, koji su počeli da nagađaju da li Dalila možda očekuje bebu.

S obzirom na to da Dalila i njen dečko još uvek nisu zvanično potvrdili ili opovrgli ove sumnje, zainteresovani pratioci i obožavaoci čekaju s nestrpljenjem bilo kakve potvrde o mogućim lepim vestima.

BONUS VIDEO: