ZVANIČNO IZGOVORIO SUDBONOSNO "DA"! Filip Car iznenada stao pred MATIČARA, procurile FOTKE SA VENČANJA! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 06.09.2024 | 21:00


Čestitke samo pljušte!

Foto: youtube.com/Zadruga Official/Instagram.com/Filip Car
ZVANIČNO IZGOVORIO SUDBONOSNO "DA"! Filip Car iznenada stao pred MATIČARA, procurile FOTKE SA VENČANJA! (GALERIJA)

Filip Car, popularni učesnik rijalitija, nedavno je podelio radosne vesti na svom Instagram profilu - njegov najbolji prijatelj Bruno Uremović uplovio je u bračne vode.

Svadbeno veselje, održano u predivnom prirodnom ambijentu, bilo je prilika da Filip stane pred matičara kao kum i pruži podršku svom prijatelju dok je Bruno Uremović izgovarao sudbonosno "da". Bruno, poznat rijaliti gledaocima po svojoj vernoj podršci Filipu tokom pete i šeste sezone rijalitija, sada je dobio priznanje i kao mladoženja. POGLEDAJ GALERIJU

Odani prijatelj i omiljeni među obožavaocima

Bruno je uvek stajao uz svog prijatelja Filipa, čak i kada se nije slagao s njegovim odlukama, što ga je učinilo omiljenim među Filipovim obožavaocima. Njegova odanost prema prijatelju pronela ga je i do titule kuma na Filipovom venčanju, pružajući podršku i radost tokom ovog važnog dana.

Priznanje kao mladoženja

Bruno, koji se bavi sportom i ističe se dobrom fizičkom kondicijom, pronašao je sreću sa dugogodišnjom devojkom, uprkos tome što su ga mnoge zadrugarke, kako se spekulisalo, "jurile" i nudile mu se. Filip Car je s velikim zadovoljstvom podelio slike sa svadbenog veselja, prikazujući kako su mladenci i gosti uživali u proslavi i provodili nezaboravan trenutak zajedno.

Podrška tokom Careve veridbe

Bruno je takođe podržavao Filipovu veridbu sa Aleks, ističući da je to Filipov odabir i da je devojka prema njemu kako treba. Njegova podrška nije izostala ni kada je Filip zaprosio Aleks tokom Zadruge 5, što je dodatno učvrstilo njihovo prijateljstvo.

BONUS VIDEO: