DEČKO ALEKSANDRE NIKOLIĆ HITNO KONTAKTIRAO SA FILIPOM CAREM! Detalji razgovora će vas zaprepastiti, u sve je uključeno i DETE!


IZVOR: Republika/M. I. - 08.09.2024 | 15:15


Filip Car otkrio detalje pomirenja sa Aleksandrom nakon burnih svađa!

Foto: instagram.com/pink printscreen
DEČKO ALEKSANDRE NIKOLIĆ HITNO KONTAKTIRAO SA FILIPOM CAREM! Detalji razgovora će vas zaprepastiti, u sve je uključeno i DETE!

Aleksandra Nikolić i Filip Car, bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga", nedavno su iznenadili javnost pomirivši se nakon turbulentnih svađa. Ovu lepu vest prvo je podelila Aleksandra na svom Instagram profilu, a potom je isto potvrdio i Filip. Filip je otkrio da su postigli sporazum kako bi normalno funkcionisali zbog deteta, te da planiraju da uspostave roditeljsku relaciju radi dobrobiti deteta. Takođe, otkrio je da će dete viđati u Beogradu, ali da će Aleksandrina majka takođe dolaziti sa detetom u goste kod njih.

Filip se zahvalio Aleksandrinom novom dečku za pokrenutu inicijativu, kontaktiranje i ljudski pristup situaciji. Takođe je zamolio javnost da poštuje Aleksandru kao majku njegovog deteta, ističući da će i on pružiti poštovanje ukoliko se bude držala dogovora i ispunjavala zahteve.

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Sa Aleksandrom je napokon postignut sporazum da se funkcioniše normalno zbog deteta, da se ne provlačimo u ružnom kontekstu i da imamo roditeljsku relaciju za dobrobit deteta. Dete ću viđati u Beogradu, ali će i njena majka dolaziti sa detetom u goste kod nas - otkrio je Filip, koji se zahvalio Aleksandrinom novom dečku:

- Hvala njenom momku koji je pokrenuo inicijativu, kontaktirao me i ljudski se poneo. Sa mnom se može na lep način uvek i dogovorom. Od danas više ne komentarišem Aleksandru i ne iznosim ništa, uvek će biti majka mog deteta i zato molim svoju podršku da je poštuje. Sa moje strane će imati poštovanje ako se bude držala dogovora i ispunjavala sve zahteve kao i što ću ja - završio je Filip, kako prenosi portal "Srbija Danas".

BONUS VIDEO: