DALILA DRAGOJEVIĆ SVA U RANAMA, KOŽA JOJ OTPADA! Nakon DRAME SA DEČKOM bivša zadrugarka pokazala tragove na svom telu!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 20.09.2024 | 08:00


Procurili snimci!

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
DALILA DRAGOJEVIĆ SVA U RANAMA, KOŽA JOJ OTPADA! Nakon DRAME SA DEČKOM bivša zadrugarka pokazala tragove na svom telu!

Dalila Dragojević, nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga", nedavno je privukla pažnju javnosti kada je na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju svog dečka sa ozbiljnim opekotinama od sunca. Ove opekotine su "uspomena" sa njihovog letovanja, a Dalila je, deljenjem ove slike, želela da upozori svoje pratioce na važnost zaštite od sunca. Naime, njen partner je već u fazi "ljuštenja" kože, što je dodatno podstaklo zabrinutost među njihovim pratiocima.

Foto: instagram.com/printscreen

Dalilin dečko

Ova objava izazvala je mnogo reakcija, a komentari su se kretali od ličnih iskustava sa sličnim problemima do izraza zahvalnosti što je Dalila podigla svest o opasnostima sunčanja. Mnogi su shvatili koliko je važno edukovati se o zaštiti od UV zraka, posebno tokom letnjih meseci, kada su sunčevi zraci najjači.

Tokom svog boravka u Americi, Dalila je redovno delila slike i utiske sa putovanja na Instagramu, gde su njene objave često bile ispunjene radošću i srećom. Par je uživao u istraživanju raznih atrakcija, a njihovi osmesi i entuzijazam bili su očigledni na svakom postu. Njihova ljubav je bila u fokusu, a sreća koju su ispoljavali privukla je pažnju mnogih.

POGLEDAJ GALERIJU

Međutim, najnovija objava bivše zadrugarke izazvala je pravu pometnju na društvenim mrežama. Na snimku koji je za krako vreme komentarisala čitava armija Dalilinih fanova, i na Dalili su uočljive identične rane koje su najverovatnije takođe nastale kao posledica prekomernog izlaganja suncu. Međutim, osmesi zaljubljenog para su govorili u prilog tome da i pored opekotina uživaju u svojoj ljubavi.

BONUS VIDEO: