NAJBOLNIJA SCENA SA SAHRANE PORODICE LAZOVIĆ slomila bivšu zadrugarku: Slošilo joj se kad je videla potresenu Mirjanu! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 25.09.2024 | 15:30


"Majka je izgubila troje dece i muža, ceo život, ljubav i sreću", napisala je ona.

Foto: Republika, Dragan Lukic
NAJBOLNIJA SCENA SA SAHRANE PORODICE LAZOVIĆ slomila bivšu zadrugarku: Slošilo joj se kad je videla potresenu Mirjanu! (FOTO)

Juče su na groblju kod Crkve svetih apostola Petra i pavla u Novom Pazaru sahranjeni Danijel (33) Lazović i njegovo troje dece Lana (10), Luka (7) i Mila (1), koji su stradali u stravičnoj nesreći kod Ušća. Preživela majka i supruga Mirjana (32) jecala je od tuge i bola.

- Što me ostaviste samu, čuvaj decu dok ne dođem - jecala je nesrećna žena,  koja je povređena u sudaru s vojnim borbenim vozilom u subotu.

- Jao, zašto si mi ih uzeo Bože... Kako možeš... - jecala je Mirjana, koju su pridržavali rođaci nad grobnim mestom.

Foto: dragan Kadić/printskrin

Sahrana porodice Lazović

Naš snimak sa lica mesta je pogodio bivšu zadrugarku Jelenu Krunić, koja ga je podelila na društvenoj mreži Instagram, te dopisala sledeće:

Foto: RTV Pink

Jelena Krunić, bivša zadrugarka

- Kažete, imate "teških životnih problema". Majka koja je izgubila troje dece i muža u saobraćajnoj nesreći... Ceo život, ljubav, sreća njena... Dobro jutro i vama danas, zahvalite se Bogu što ste se živi probudili... - napisala je Jelena u okviru svoje objave.

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Krunić

Podsećanja radi, Stotine ljudi došle su juče da isprate nesrećnu porodicu Lazović na poslednje putovanje. Danijelove kolege iz vojske formirale su oproštajnu kolonu, prijatelji su pomagali potresenim rođacima, a lekari Hitne pomoći su u jednom trenutku ukazali pomoć dedi nesrećnih mališana.

U Novom Pazaru i Raški juče je bio dan žalosti zbog ove tragične nesreće. Zastave su spuštene na pola koplja, a planirane manifestacije otkazane ili prilagođene ovoj tragičnoj situaciji. Saučešće porodicama poginulih izrazili su gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i predsednik opštine Raška Darko Milićević.

BONUS VIDEO: