Luna i Marko krstili mlađu ćerku na Miljkovićev rođendan: Svečani čin na istom mestu gde su ovu SVETU TAJNU primile i NJIH DVE (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 30.09.2024 | 17:43


Poznati par upriličio dvostruko slavlje.

Foto: printskrin instagram
Luna i Marko krstili mlađu ćerku na Miljkovićev rođendan: Svečani čin na istom mestu gde su ovu SVETU TAJNU primile i NJIH DVE (FOTO)

Bračni par Luna Đogani i Marko Miljković danas je krstio svoju drugu ćerku Lanu.

Naime, jedan od najpoznatijih parova sa domaće estrade, danas proslavlja i Markov rođendan, pa su se odlučili za dvostruko slavlje, nakon što su obavili svetu tajnu krštenja u manastiru Grabovac nadomak Obrenovca, gde su se krstile i Luna i starija ćerka Mia.

Foto: printskrin instagram

Luna Đogani na krštenju mlađe ćerke Lane

Kum je bio Markov venčani kum Sava Radović koji je malenu lanu držao u naručju.

Kada su pre dve godine krtili stariju ćerku, Luna je priznala da su jedva čekali krštenje, te da je posle toga bila mirnija i spokojnija.

- Znam da je zaštićena od Boga - rekla je tada Đoganijeva i progovorila o drugom detetu, kada je Lana tek bila u planu:

- Često razgovaramo o drugoj bebi, kako je suđeno tako će biti, imamo u planu. Voleli bismo da imamo dečaka, sina. I da bude ćerka, samo da je živa i zdrava. Sin bi se zvao Luka, mi smo to znali još kad smo bili u vezi i ništa nismo promenili.

Luna je prvo povodom Markovog rođendana na svom Instagram profilu objavila emotivan snimak na kom par uživa u plesu, uz dirljive reči upućene svom suprugu. POGLEDAJ GALERIJU

Zatim je pokazala kako su tekle pripreme za svečanost koja je usledila i pokazala kako se njena starija naslednica sređivala kod frizera za sestrino krštenje.

Podsetimo, Lunina i Markova ljubavna priča započela je u rijalitiju "Zadruga", gde su se upoznali i uplovili emotivnu vezu koja je kasnije prerasla u brak.

BONUS VIDEO: