PEVAČICA HITNO POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ! U sve umešan i njen suprug, otelo se KONTROLI u rijalitiju!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.10.2024 | 13:00


Bivša zadrugarka jedva izašla na kraj sa problemom.

Foto: youtube.com/AmiG Show
PEVAČICA HITNO POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ! U sve umešan i njen suprug, otelo se KONTROLI u rijalitiju!

Pevačica Nadežda Biljić je nedavno progovorila o teškom periodu kroz koji je prolazila zbog problema sa alkoholom. Ona je iskreno priznala da se lečila od ove zavisnosti, te da je uz podršku porodice i terapiju uspela da prevaziđe ovaj izazov. Nadežda je istakla da je shvatila da nije znala za meru kada je u pitanju konzumacija alkohola, te da je naknadno saznala da pati od anksioznosti, što je dodatno uticalo na njeno ponašanje.

- Pre pevanja sam se bavila odbojkom, ali me sport nije preterano interesovao. Više mi je prijala kafana nego teren. Ja ne umem da pijem i jednostavno nisam znala za meru. Nikada nisam bila pijana, ali kada sednem i počnem, uvek bih "prepila"... Podršku sam imala od porodice i zajedno smo išli na psihoterapiju dobrih godinu dana - rekla je Nadežda iskreno i otkrila da je naknadno saznala da ima anksioznost.

Foto: printscreen/RTV Pink

Nadežda Biljić

 

- Ispostavilo se da nije bio problem samo u alkoholu, već da sam ja vrlo anksiozna i plašljiva, iako ponekad delujem sasvim drugačije. Žestoko piće je sada iza mene i već pet godina nisam popila nijednu kap alkohola - iskreno je priznala Biljićeva tada za "Informer".

Nadeždin suprug, Toma Panić, takođe je otvoreno govorio o svojim problemima sa alkoholom. On je istakao da su oboje prepoznali da im alkohol stvara probleme i da su zajednički odlučili da preduzmu korake ka rešavanju ovog problema. Toma je naglasio da su uspeli da se izbore sa ovom zavisnošću i da su danas ponosni na svoj uspeh.

Foto: Instagram.com

Nadežda Biljić i Toma Panić

 

- Sve probleme smo potisnuli i eskaliralo je u rijalitiju, napravili smo najveće greške. Odnos sa drugom devojkom nisam smatrao prevarom uopšte, jer su kružile priče da je ona mene već ostavila i da želi da živi bez mene. Sve je to dovelo do nesporazuma i nekog mladalačkog inata. Mi smo čak i super bili kakve smo probleme imali, kasnije korona, sve se skupilo. Nakon svega, kada sam došao kući, imao sam neki udes, čudo je da sam uopšte ostao živ. Uzeo sam sina u ruke i tu je bio ključan momenat. Tada sam prestao da konzumiram alkohol, ne zbog toga što imam problem, već to jako loše utiče na mene i moj organizam - rekao je Panić, pa nastavio:

- Nadežda, takođe. Pričali smo i shvatili; ili ćemo biti slepci ili ćemo stati na loptu i rešiti sve. I dan-danas se držimo toga, tako funkcionišemo i sada. Nadežda i ja smo najviše problema imali zbog tog alkohola, nismo bili alkoholičari, ali nešto se desi, ne znam šta. Kada smo rekli „ne", gotovo. Na krštenju sina pili smo samo vodu. Stali smo i rešili da radimo na sebi i ovo danas je rezultat - zaključio je Toma za "Kurir".

BONUS VIDEO: