BIVŠI ZADRUGAR IMAO SAOBRAĆAJKU! Koristio telefon tokom vožnje, ovo su svi detalji!


IZVOR: Republika/M. P. - 03.10.2024 | 12:35


Jeremić se oglasio nakon nezgode na autoputu!

Foto: www.profimedia.rs
BIVŠI ZADRUGAR IMAO SAOBRAĆAJKU! Koristio telefon tokom vožnje, ovo su svi detalji!

Bivši zadrugar i fudbaler Lazar Jeremić Jera imao je saobraćajku pre nekoliko dana. On je izgubio kontrolu nad svojim vozilom nakon što se  sa naplatne rampe uključivao na autoput gde je naleteo na gumene stubiće. Srećom, niko nije povređen, a on se oglasio nakon nezgode:

Foto: Instagram.com/lazar_jeremic_jera_official

Jeremić imao saobraćajku

- Hvala Bogu niko nije povređen. Za nezgodu sam ja sam kriv, moram da kažem na početku da ja ne koristim nikada telefon tokom vožnje, ali ova nezgoda koja se desila ima veze sa telefonom - započeo je Jeremić, pa dodao:

- Kada sam krenuo sa naplatne rampe, telefon, koji inače držim kod menjača, je skliznuo i pao ispod sedišta, ja sam krenuo da ga dohvatim i u tom momentu naleteo na gumene stubiće koji usmeravaju kretanje vozačima. Brzo sam odreagovao i stao, međutim već je napravljena šteta na kolima. Ljudi sa naplatne rampe su odmah dotrčali da vide da li je sve u redu, i hvala im na tome, opet kažem sreća da niko nije povređen - otkrio je Jeremić za "Pink.rs".

Foto: instagram.com

Jeremić je prošle godine hospitalizovan

Podsećanja radi, Jeremić je početkom prošle godine hospitalizovan i upućen na bolničko lečenje zbog toga što su mu pronašli kamen kod bubrega.

- Nisam želeo ovako, ali pošto mi puno vas piše... Probudio sam se jutros i odjednom su počeli jaki bolovi u leđima. Bukvalno su mi suze išle. Došla je hitna i smestili su me u bolnici. Imao sam preglede i našli su mi kamen i pesak kod bubrega. Kada sam preskočio dve ozbiljne operacije kolena i nastavio da igram, ovo je samo još jedna bitka u nizu. Sada moram da idem da se lečim jer mi pripreme počinju uskoro - rekao je tada Lazar.

BONUS VIDEO: